Det bara poppar

Chathrine: Haha det var värst! Jag har dock inte sett nån av dom, mest för att jag inte trodde att jag skulle våga när jag var typ 7-8, haha! Ja, jag menade inte att det var nåt fel, mer att jag kände mig mesig som blundar mig igenom halva filmen som han tittar på utan problem. Men jag är nog rätt mesig, när det kommer till sånt, hah!

Anneli: Ajjimen, bara att ta sitt pick och pack och flytta in, haha! Får se om jag orkar flytta in nån familj där sen, och inreda lite mer men det blev lite väl mycket öppna ytor i hallen/vardagsrummet. Försökte kopiera ett hus jag sett på TV, haha!





Jag glömde helt bort vad jag tänkte. Jag har lite smått börjat titta mig in i bloggar och internet verkar vara med, inte Bloglovin' helt dock. Men internet är ju huvuddelen.

Ja, jag kan väl berätta att det gick en propp här förut? Haha, så mycket intressant händer. Jag skulle tända för att sätta mig här och så sa det poff och då sa jag aah och så fick vi kila ner på Ica och handla lampor och säkringar. Första gången vi bytte det själva, andra gången en gått. Sist ringde jag pappa för det blev ännu mörkare än innan i våra 46 kvadrat. Så han ringde sin kompis/vår fastighetsskötare som kom upp och fixade det, haha! Men nu så!

"Vad skulle du göra utan mig? Vem skulle sätta upp dina lampor om du inte hade mig?" frågade Oscar när han fick byta ena lampan (som orsakade att proppen gick) och skulle byta i hallen när han ändå höll på, och så fick han ju byta säkringen. "Öh? Jag hade väl gjort det själv i så fall?" svarade jag. Jag kan ju inte hjälpa att han bara går och gör det när jag sagt åt honom? Inte för att det gör nåt, men liksom hade inte han gjort det hade ju jag gjort det. Daah ba!

Och så har jag pratat med Malin! I en hel timme, ganska så precis. Kanske 59 minuter och 50 sekunder för jag försökte se tiden i mörkret, med hjälp av skenet från skärmen, men kom på att när jag lägger på så lyser telefonen upp och då stod den på 1 minut och 2 sekunder. Bra jobbat säger jag! Ytterst trevligt får jag säga. Ska dit och kolla på hennes pirripirri vägg snart. Ja, hon är lite koko och galen men det är det som är så bra! Plus att hon har en sänggavel över nästan hela väggen, inte bara pirripirri.

Funderar på dom där gardinerna också. It might be about time. Jag har sån lust att prata engelska! Från det ena till det andra men det var mitt favoritämne fram till gymnasiet för då hade vi så bänga lärare. Jag drömde och tänkte på engelska och hittade orden på engelska men inte svenska. Jag hade lätt kunnat flytta till USA bara för att jag gillar språket, och att prata det. Höll vi på att göra en gång, så synd att det inte blev av. Nu går min engelskakunskap bakåt istället för framåt.

Fast ju mer serier jag ser på desto bättre blir det ju. Då tränar man ju samtidigt. Ett tag så var det så att jag kunde knappt se nåt på engelska utan text för jag fattade ingenting. Nu fattar jag ju betydligt mer igen, men inte alls lika mycket som under skoltiden (vilket inte är konstigt alls). So, with this I say good night (I always read what I'm writing in my head, as i write it. So now, I'm thinking and writing in english, weehaa!) and sleep well!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Så hade jag det med engelskan under gymnasiet och när jag läste på högskolan också, men inte nu, nix nej, när jag egentligen behöver det som mest.

2010-01-19 @ 22:54:56
Postat av: ♥ Jasas

Ja man missar ju otroligt mycket om man inte "hör" på engelskan, i sig - utan om man bara läser den svenska texten. Jag kan störa mig mycket på hur dom översätter här i Sverige, ibland. Men det är väl för att få texten att få plats, eller något?



Kul att prata länge i telefon! Iaf då det är någon rolig på andra sidan tråden / luften! :P

2010-01-21 @ 20:10:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0