Wakie pakie

Jasas: Babba och dedda lät gulligt, nästan lite hitta på när man är liten för man inte kan säga riktigt, men det är ju oftast det som är roligast sen.

Japp, denna veckan har vi kampanj "Spara momsen" så på varenda liten sak, även om den är nersatt sen innan. Så det är ju bra speciellt på sånt vi aldrig har rea på annars.

Haha jo, fast förr i tiden sa man ju far och mor, då blir det ju farsdag och morsdag. Fast lite roligt att vi ändrat så långt att vi bytt till mamma och pappa men inte pappasdag och mammas dag.
Det var nåt på Vakna! med Olle Waller så dom pratade om faltlöstt, sen kom jag att tänka på flata, och om det hade nån connection.





Fy bubblan vilket god morgon idag! Klockan stod på 8.20 och jag hopade up 8.07 utan problem. Ynderbart när man inte behöver dra sig upp utan vaknar pigg och glad.

Tackar den nya kudden för det! Märks verkligen stor skillnad både på att jag inte vaknar på nätterna, inte håller på och vrider och vänder på mig och vaknar pigg. Och som i natt, vaknade av näsan och hade så ont i nacken, undrade hur det kunde gå till och upptäckte att jag låg ju på fel kudde. Jag trodde faktiskt inte helt på det innan, men nu!

Idag har vi städdag, jag ska försöka ta mig ner till tvättstugan och se om det är nån annan som känner för att tvätta på fredagar, annars ska vi göra det och ta täcket och kuddarna. Dom behöver sig ju ett röj en gång om året eller så så det börjar bli dags nu.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

JÄKLAR!!! Jag måste till JYSK imorgon!!!!!! :O

2010-02-18 @ 10:04:06
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0