Allmänt om dagen

Anneli: Förlåt, det var inte positivt nånstans, haha!





Ja, igår var inte min dag nånstans. Idag ser det dock mycket ljusare, trots att dagen inte började speciellt bra.

Oscar har inte varit i skolan på... två veckor nu? Så jag blev lite chockad, och irriterad, när han strax innan 8 kom in och tjoade att han skulle gå - typ nuu! Och där ligger jag, trött som ett och blir väckt sådär underbart stressad, måste få på mig nåt och röra mig ens. Inte ett bra sätt att starta dagen på, nej det tycker jag inte. Förutom att det var bra att han gick, så klart.

Så nu ska det äntligen bli saker gjorda här. Kanske inte på en gång och idag, men om det fortsätter såhär under veckan. Är inte så pepp att bli av med andningen och röja i dammet igen men det måste ju bli klart, tyvärr. Ligger saker överallt känns det som just nu. Och det gör det ju också, så det får man lite spasmer på. En dag, en dag.

Diskpaus. Har ett halvt öga på Sjunde himlen samtidigt som jag godkänner massa förfrågningar på Facebook. Ibland orkar man inte och då får man sitta och greja det en annan dag. Och då får man ha nåt på TV:n så man vet när det är reklam, och där med dags för disk eller liknande. Men snart är klockans Simstid tycker jag nog. Hittade en nytändning igår.

Sitter och klurar på lunch. Kändes som det skulle bli nåt hopkok av kassler, quinoa och fryta grönsaker (paprika, majs, ärtor). Och säkert morötter. Mm, barnmat is the greatest. Skära och tugga, blä. Haha ja, lite så är det faktikt, varför är maten godare beroende på hur den äts? Som grillad kyckling, alltig godast om man drar i "trådarna" och äter den så, än bara tar en bit eller skär i den.

Nej, nu är jag redigt Sims-sugen. Byggde ett hus för 91 eller 96 tusen § (simdaler) igår så nu får jag ju kämpa för att få råd med det, haha! Men han har snart toppat sportkarriären och så får kanske chefen flytta in snart så blir det ju dubbla löner. Började en ny kula istället för den med 10 generationer, så får vi se om jag får lust för den familjen sen.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Åh vad bra att han kom iväg, även om du blev väckt på detta vis! Men det var det värt!



Jag tar alltid ignore på allt som skickas som förfrågning (förutom på oftast vänskapsrelationer då).. är inte alls så insatt i allt. Och vägrar sätta mig in i det, också!

2010-02-03 @ 20:56:15
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0