Äntligen, en vettig människa!

Oh my, ska man skratta eller gråta?

Nu har jag ringt runt, angående internetet. Ringde först GothNet som säger "hör av er om ni fortfarande har problem". Hon i morse säger "ring senare när datorerna funkar" och hon nu efter säger att hon ska koppla mig till dom som ska installera det? Så sjukt att att man får olika besked beroende på när man ringer och vem man hamnar hos.

Blir kopplad till dom som ska installera, förklarar mitt ärende för damen i luren och hon mumlar nåt snabbt och så får jag en tut-ton i örat - hon har kopplat mig. Kommer till en jättetrevlig man, men som tyvärr inte hade nåt med mitt problem att göra för han hade bara hand om TV? Men han är nog mer insatt i det hela än nån annan jag har pratat med denna veckan, han frågade och var intresserad och undrade sig. Var så skönt att "prata av" sig lite, haha! Fastän han inte kunde göra nåt alls åt det.

Blev lite sur, för i mailet från GothNet stod ett telefonnummer, som var fel. Fattades minst två siffror. Tappade hoppet och ringde hyresvärden ifall dom visste. Ringde växeln och frågade om jag kunde få reda på vilka som skulle installera. "Det tror jag inte att du kan få reda på men häng kvar så ska jag koppla dig till en person" - eh jaha? Veeem då kanske?

Men av dom som kunnat hjälpa mig var det utan tvekan den bästa jag kunde fått prata med! Han var jättebra och det gick att prata med honom. Han hade blivit nedringd i måndags och skulle ta tag i det här och se vad som hänt för det kommer inte vara klart förrän tidigast till sommarn. Och det gör mig absolut ingenting, jag ville bara ha besked lite hur det blir. Så han skulle återkomma med lite bättre besked, han hade jagat dom innan för han ville också vea, men nu är vi väl fler som undrar.

Så nu är jag faktiskt ganska glad, lugn och nöjd. Jag tycker inte om att Bredband2 och GothNet har gått ut med så felaktig information och att det nånstans har gått så fel i kommunikationen så detta har fått hända, och jag hade aldrig trott att det var när jag ringt till dom annars rötäggen till hyresvärd som jag skulle lugna mig. Men det visar ju att det finns hopp för företaget.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Kommentar till Ibland tänker man för mycket (eller vad det hette);



HAH, jag rullar också på batterierna för så gjorde min farfar och så gör min pappa! <3



Jag säger tv-kontroll! :)

2010-02-18 @ 19:44:17
URL: http://jasas.se
Postat av: ♥ Jasas

Kommentar till inlägget ovan;



Jag får en stor känsla av att dom bara skjuter vidare problemet. Som ibland då dom ska koppla vidare en, så helt plötsligt har man kopplats bort. Även om man suttit i X antal minutras väntetid.. suck!



Visst, det kan inte vara lätt för dom heller. Men någon måste ju dom kunna fråga eller söka sig till. Och om man kommit till fel person får dom väl koppla en RÄTT!

2010-02-18 @ 19:51:43
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0