Wiho!

Chathrine: Dom jag pratade med pratade rätt bra svenska, alltså dom hade inte speciellt mycket dialket. Men det är klart det kan vara lite svårt att få malmöska och dalmål att matcha, hehe.
Vi har väl egentligen inte haft problem heller innan, men detta var ju mer än nog så vi börjar titta på vad vi har för andra alternativ faktiskt.

Har ju strulat massor med kommentering (och komma in på inlägg) nu det senaste, fast för mig har det gått bättre på andras blogg.se-bloggar men verkar fortfarande vara strul här inne, suck.

Och busstabeller får man gratis på bussen här. Förr delade posten ut dom en gång i om året när dom uppdaterades men nu ska det ju sparas på papper, så man får beställa själv. Men man förlitar sig ju så på internet och att man alltid har det, så jag har aldrig tänkt att jag ska behöva nån i papper. Men det kan väl vara bra att ha, ifall ifall.

Det var också en spännande teori, kul att höra hur ni andra tänker.





Haha, fan vad grymt! Vi har grejat och donat, jag ska fota när vi har städat klart idag eller imorgon en nu har jag en plats till min lilla dator också, hihi!

Jag har ju velat ha nånstans att kunna sitta lite mer rakt och ordentligt och inte bara pösigt i soffan och nu har jag det - t o p p e n ! Menne, Oscar går här i nån form av eufori så när han kommit ur det ska vi städa lite, äta lite och sen eller imorgon kommer det då bilder.

Kommentarer
Postat av: chathrine

De ggr jag ringt så har det varit bred skånska. Tur man kan det, är värre för dem att förstå mig - märkligt nog. haha!



Gick inte att kommentera nedan heller...Vi säger "tevä-doosa" & "dvd-kontroll". Vet inte vrf det är olika, kanske för tv-dosan fanns innan dvdn. :D

2010-02-18 @ 18:03:10
Postat av: ♥ Jasas

ÅH VISA OSS NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

2010-02-18 @ 19:52:51
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0