Tredje delfinalen

Idag får jag lov att säga att jag tyckte att Melodifestivalen var helt okej faktiskt. Mycket bättre än de två första delfinalerna i alla fall, det finns hopp.

- Alcazar ska ge upp, hur många gånger har dom inte varit med utan att vunnit? Och kan dom inte komma på nåt nytt? Vi satt chockade och imponerade dom första sekundrarna i deras framträdande för det lät bara inte som Alcazar, wow! Men, sen kom det. Med samma koreografi som förra året.

- Crucified Barbara var faktiskt helt okej, jag hade väl kanske föredragit om det var lite mer drag och inte så mycket åt ballad-hållet. Sen vet jag inte hur bra den gått i stora finalen, det detta var betydligt bättre än tidigare bidrag.

- Darin överraskade faktiskt lite också. Visst, det var väl samma stuk som alltid men jag tyckte ändå att låten var lite mysig. Det var lite balladernas kväll ikväll. Kändes ändå som att han kommit liite längre än när han nyss vunnit Idol, och jag gungar med i låten.

- Elin Lanto, tack och god natt. När hon kom med "I Won't Cry" så älskade jag den - minns inte riktigt varför dock men dom spelade den några gånger per natt på Rix FM och jag låg där i mörkret och log. Ikväll var ett leende det sista mina läppar vill bju på. Istället för att vuxit, har hon krympt - tokmycket.

- Erik Linder kom med tredje balladen (i denna listan, inte under programmet) och jag bara smälte. När jag YouTube:ade honom förut så hittade jag klippet från när han var med i Talang och då gillade jag honom inte men när han sjunger såhär, maj gad!

- Getty Domein sjöng inte på svenska = skicka inte till finalen. Svenska och engelska går bra men annars tycker jag inte man sjunger varken på nåt riktigt eller påhittat språk. I alla fall när man ska representera Sverige. Även om låter var bra och jag kan svänga till den senare.

- Johannes Bah Kuhnke minns jag inte ens? Jo, jag råkade säga "Ja, den!" i snabbreprisen för jag trodde det var Erik, men jag minns inte Johannes uppträdande för fem minuter? Det var en ballad, eftersom jag kunde förväxla den med Erik.

- Timoteij kan faktiskt ha en chans, men jag tror inte på att skicka låtar där man sjunger på svenska. Och skulle dom sjunga på engelska om dom tog sig till Norge, ska dom göra det i Globen också. Men neh, en bra låt också men ingen vinst.


Sex av åtta låtar var ändå helt okej och ska säkert gå att lyssna på igen. Eller ja, egentligen åtta men jag minns ju inte honom. Så jag får säga att denna kvällen var bättre än de två tidigare, så får vi hoppas att Malmö bjuder på nåt brakbra så vi känner att vi drar hem det hela, annars känns det kört. Finland ska sjunga på finska, ska bli spännande men jag tror ju inte dirket på nån vinst där heller. Jag hejar på... Portugal! ...om det är ett land? ...som är med i Eurovision Songcontest?

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Hör och häpna, men jag tyckte faktiskt Darin gjorde riktigt bra ifrån sig! :D Och rockbrudarna var tuffa.. även om jag också hade föredragit MASSA MER drag!

2010-02-21 @ 21:17:59
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0