Puckon

Egentligen, hur dumma är dom? Nog för att det är serie eller film, men det blir nästan lite tråkigt när det blir så överdrivet genomskinligt.

Men alltid om några bråkar och flyr ifrån varandra så är det nån som ringer och ringer och önskar att den andre ska svara. Självklart har ju den som ringer blivit missförstådd och det är mest därför den andra är jättesur, för att den har missförstått.

Varför skickar dom inte bara ett SMS? Ringer man så ser man ju vem det är och är man sur så svarar man inte. Men med ett SMS har man ju betydligt större chans att få fram sina ord. Och kanske komma överrens igen. Och sams.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha! Man kan ju undra...



Jag drömde helweird inatt också... jag försökte ringa något - för det var ett missförstånd! Men fick pålagt i örat. Men som alltid i drömmar när man ska lyckas skriva ett sms (eller ringa 112) så slår man bara på fel knappar hela tiden! SUCK!

2010-02-14 @ 10:46:47
Postat av: ♥ Jasas

Det var fan det bästa på länge! Vi borde maila din idé (så kan jag också får vara med på den, HAH) till dom som gör filmer(na) - VÅGA ANVÄNDA SMS TILL ERA KARAKTÄRER MO'FO'S.

2010-02-16 @ 18:42:42
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0