Jippikaajaay

Jasas: Jaa, det var riktigt, riktigt smarrigt! Dock måste man nästan ha nåt till annars blir det ju rätt torrt. Funkar ju med annan sås eller kall sås om man vill också, men nåt "måste" man nästan ha.

Haha ja, gäller bara att jag kommer ihåg också! Värst vad du är uppmärksam, hahaha! Tänkte inte ens på att man skulle se det när jag tog bilden, och fattade inte vad du menade förrän jag kollade på bilden!





Lycka är att upptäcka att man har T V Å nya avsnitt One Tree Hill istället för ett och vet att man har ett avsnitt Desperate Housewives. Och dessutom två Top Model om man kommer ihåg imorgon.

På det har det varit en toppendag idag! Har mestadels inventerat och sånt är så kul när man inte gjort det på länge. Grejt att det fanns att göra! En allmänt bra dag på alla sätt och vis, pikar varje gång att det blir så bra när dom tar in mig, haha! Det bästa är att det är lite sant också, höhö.

Jag funderade faktiskt i morse på om det inte var dags för sommarschemat men så kom jag på att det var i tidiga början av februari så hur troligt är det? Hahaha! Ett tag kvar till sommarn. Och ja, det får gärna snöa då om dom andra bara tar semester så jag får jobba.

Nu ska jag njuta av One Tree Hill och sen somna så gott med värk lite här och var. Totally worth it! Grejt dag och ont betyder att man gjort nåt. Aj love!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Klart att allt blir kanon bara du är där! Det säger ju sig självt :D

2010-02-05 @ 08:15:50
Postat av: ♥ Jasas

Jaa, men jag är inte så mucket för just bearnisesås, bara! Hemmagjord brunsås eller sweet and sour sås, mums!



Klart att jag är uppmärksam, inget nytt väl? ;P



Vad händer i OTH nuförtiden? :P Jag har typ inte sett det på 2 år, och då såg jag ändå på repriserna som gick på eftermiddagarna, haha. Så efter jag äääär!



Trevlig helg lilla du! KRAM

2010-02-05 @ 13:11:27
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0