Innan ögonen gick igen

Äh, man kan inte ta allt på en gång. Badrummet får vänta, det går ju ingenstans. Oscar rensade ut heela skafferiet i hopp om att få död på oinbjudna gäster. Nåt gevalia ska dom inte få, men radar eller nåt ska vi nog allt bju dom på - mouahahaha! Och jag städade övriga köket.

Sen blev jag så jäkla trött eller så. Och så är det ju snart dags för bad. Får se färdigt på Desperate Housewives och packa väskan sen äta lite innan det är dags att bege sig. Det sjuka är att jag är borta lite över tre timmar, men det känns som det knappt är en. Vi har ju pass/lektion i en och en halv timme totalt, 17.25-19.05 men den tiden känns ju som... 10 minuter? Knappt? Tiden går så jäkla fort när vi är där, vi hinner knappt börja förrän det är dags att sluta och vipps så är det nästa grupp och snart sitter vi i bilen hem. Det känns som det tar längre tid att duscha, även tiden vi har med barnen.

Men nu är det slut så jag får la resa mig. Nästan så jag skulle hoppa över maten och ta en powernap, det är sanslöst vad trött jag blev nu då! Och ändå pratade vi igår om dom nya kuddarna, att vi båda är så nöjda med dom och sover så mycket bättre med dom. Istället för att vakna flera gånger per natt och vrida och vända och hitta rätt läge så händer det otroligt sällan att man vaknar ens en gång. Så otroligt skönt, och tänk vad lite som krävs ändå. Kan ju vara också att man har en dålig säng, och byter till bättre. Men i detta fallet; att byta kudde, till en dunderkudde.

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Vad duktiga ni var, båda två! :)



Du borde passa i Baywatch (eller hur det nu stavades) om det hade gått, haha! Så het och iom att tiden går så fort? :O

2010-02-09 @ 20:51:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0