Hanna och Alexander

Jasas: Jaa det är helt mupp att dom inte är med! Så Nathan som är värsta grymme basketspelaren nu har en... eh, jag vet inte vad det heter nu men som förhandlar med vilka lag han ska spela med och så, som liksom tagit Lucas kompis-plats hos Nate. Precis lagom tills dom fick sin bebbe liksom. Dålig stil!

Haha ja men jag klagar typ bara om det inte funkar, och det är ju inte så ofta det inte gör det - TACK OCH LOV!

Duu, jag kan inte säga hur många bröd vi gjort faktsikt! Många, många. Jag är ju mackoman så jag äter ju alltid bröd till frukost så det går ju en del. Men jag är helt klart övertygad om att vi sprar på det, och i vilket fall slipper man komma på "Shit, nu får vi springa ner fort som fan/nu måste vi skynda ner imorgon bitti innan vi blir hungriga och köpa bröd" för då är det bara att göra till morgonen.

Men åh, mupp. Anneli säger också att det strulat. Piss att det ska börja igen då. Säkert bara för att dom varit inne och ändrat och haft sig, the muppos.

Ja, jag tycker det är bra att kolla om en serie som ändå hållt på så många år för man glömmer ju så fort. Mycket som händer i början som egentligen har betydelse (eller som bara är kul att veta/komma ihåg) men som man glömmer efter några säsonger och år.

Haha vad bra att du uppskattade bilden (cam i dator = perfa!) men det ska nog mycket till att jag ska kunna lägga ut hel bild, du får fantisera så länge, haha!

Hahaha jaa, det hade ju varit det roligaste. Nu är jag ju inte med när han använder den men jag hoppas att han berättar om det går så! När pappa visade att det fanns en typ klämma för att man skulle kunna stoppa ölen sa han bara "Jaha, och vem skulle vilja sluta dricka öl då?" så den lär ju komma till användning, hah!

Det går ju på eftermiddagarna (16-17 hah) och sen går samma avsnitt dagen efter på förmiddagen (11.20 eller nåt, och en timme fram) så man kan ju gardera sig rätt bra, hehe.
Ja absolut, och jag vet att jag har nåt att se fram emot i dom kommande säsongerna, hade det visat sig att det blir sämre och sämre hade man nog inte orkat titta.





Ja jag vet inte vad jag tänkte? Typ svara på Jasas kommentarer som kom medans jag skrev förra inlägget och snurrade runt på YouTube.

Fastnade i Alexander Rydbak - igen. Det är väl mina gamlingsgener som kommer till rätta där, får jag tro. Men man blir så sprallig och på gott humör när man lyssnar på hans musik. Eller tittar på honom, haha! Han är söt på nåt sätt, ser koko ut på ett annat.



Rockin' to Fariytale

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0