Det lät lite väl bra

Anneli: Nej usch, jag ryser nu bara vid tanken på den. Fy, det har ju alltid varit ett så mysigt minne från när jag var liten texten var ju allt annat än mysig, FY! Får ha minnet med mig och glömma texten.

Haha vad bra, det är ju lite det en sån lista går ut på!

Mjoo, egentligen gör han det för det är det enda han tjatat om idag och så men det blev nog bara lite tokigt just där, haha!





Ja gudars vad vi sjungit sen i natt. Klockan hann nog bli 1 innan vi somnade så vi hann sjunga några gånger innan det, och sen i morse. Men nu börjar det bli nog.

Så nog vet Oscar egentligen att han ska vara snäll mot mig idag, men det kanske var efter jag tog ut frukosten och han skrek att jag inte fick, och jag sa att jag tänker minsann för jag tänker inte göra allt det åt honom imorgon, som han tröttande och blev elak istället? Haha ne, han är snäll och fin.

Speciellt när han säger att jag ska inte diska idag, för han vill inte det. Så jag la i disken i blöt och väntade på att han skulle diska. Nu ska jag gå och ta den andra (som blev efter besök igår) haha! Tanken var god?

Kommentarer
Postat av: ♥ Jasas

Haha, ja det är tanken som räknas? Men ibland tycker jag handlingar också räknas. Men det var gulligt, ändå! :P

2010-02-21 @ 21:26:05
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0