Ahaa!

Ah, jag hade värsta aha-upplevelsen förut! Tänkte att jag skulle skrivit då när jag kom ihåg det, men så glömde jag.

Och nu kommer jag inte ihåg varför jag stod och vek mig så jag hade mina lår precis i blickfånget, men det hade jag. Och jag tittade och undrade vart dom tagit vägen? Ja alltså dom är ju där och är ju inte i size med tändstickor men dom är mindre än vad dom brukar.

Annars har det inte spelat så stor roll om jag varit stor eller liten över kroppen här och var för låren har nästan alltid varit stora i förhållande till övrigt. Inte ens när jag var som minst var låren det. Jag skulle nästan tro att dom idag är mindre än då, i förhållande till hur resten av kroppen är så kanske om jag gick ner så gör låren också det.

Beror nog på promenarder och att jag aktiverar benen mer än tio minuter-en kvarts promenad till eller från bussen. Både hemma och på jobbet. Nice som attans! Förut har jag alltid tyckt att mina ögon är det som är finast, och att jag har fina läppar, men nu är nog låren med där också.

Fy fan vad jag är bra! Helt enkelt. Och snygg, dessutom. Och den dagen jag orkade ta tag i resten, jävlar var bra det blir då! Spott på fingret, touch me, tssssss. I'm hot!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Här väljer någon vilka inlägg man får kommentera tydligen :P Var samma under förra nu, "Not found", men det handlade om att liten blir stor - det minns jag! Haha! Annars brukar irritationen över att det inte fungerar göra att jag förtränger vad jag ville ha sagt, om än omedvetet då - haha. Nää, men jag vet, min lillasyster blir för katten 18 i år och det kan inte jag koppla! Hon kommer alltid vara liten i mina ögon - på något sätt.



Woho! Tänk om man kunde lägga till låren på den där listan själv alltså. Men jag kommer nog alltid vara missnöjd med mina. Men jag är glad för din skull, såklart! Att gå omkring gör mycket, ju! Härligt, härligt!



God natt med dig! Jag håller tummarna för att blogg.se funkar bättre imorn! Eller ja, senare idag, kanske jag borde säga ;) Kram!

2010-02-07 @ 00:29:08
Postat av: ♥ Jasas

Nu kunde inte jag heller kommentera det förra inlägget! Verkar vara varannat som man inte kan kommentera här inne, mucho skummo!



Det med åldrar och med folk som är yngre än en själv är lite roligt. Jag har ingen som helst åldersnoja och tycker nog att alla årtioenden har sina goda dagar! 40 är ju inte gammalt heller. Men det är nog för att jag är en ganska så arbetsskakad individ! Träffar man 90-åringar vareviga dag så blir man nog ganska så konstig i tankarna, eller vad man ska säga! :P



Vad ROLIGT! Låren är ju ändå ganska så svåra att bli av med, annars. Men du jobbar på bra och AJ vad jag brände mig på dig, hahaha! Tssss! :D

2010-02-07 @ 11:36:24
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0