WoW - bland annat

Jasas: Haha okej, kändes väldigt du med ögonbobba. Jag säger var eller drömsand/sömnsand (från John Blund). Haha ja fredagsmyyyyys!





Ja, WoW:andet gick rätt bra. Vi levlade så jag kunde få ett husdjur, det var det viktigaste. Eller ja, alldiles strax för man skulle hämta in en av varje (tre olika) djur och jag bara orkade inte igår när klockan blev för mycket. Men idag får vi hämta det. Coolt när jag hade ett vildssvin som slog med mig. Ja inte Oscar då, husdjuret.

Också upptäckte vi att vi inte tänker riktigt likadant. När vi skulle in i en grotta med massa, massa ondisar så sprang jag bara in och hoppades på det bästa. Tyvärr sprang jag in i ett hörn och nån tant förtrollade mig så jag inte kunde springa så jag dog. Så fick jag börja om en bit och gå och leta efter mitt lik, lätt när man sprang som en dåre?

Oschar där emot skulle döda sig in, döda alla som kom ivägen. Suck sa jag, vad tråkigt och lång tid det tog. Men så slapp vi dö, men ändå. Tråååkigt.


Hah, så sa han precis - jag måste ju nån gång skriva om svininfluensan som alla andra - att i vanliga influensan dör 1000-2000 personer varje år. Än så länge har 2 dött i svin-versionen. Som dessutom är en lindrigare version av influensan. Så roligt med den där hetsen, alla kommer dö!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jag är som dig då jag spelar spel, jag med. Rakt på och se vart det bär hän!

2009-09-05 @ 11:15:12
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0