Vilken bil ska jag ha för att köpa en sängstomme?

Ne vi pratade om avstånd till IKEA, både Hanna och Anneli har en bit till närmsta IKEA och jag var ju tvugen att skryta om att vi bara har 20 minuter. Att man kan liksom stå och titta på nåt, tänka att ne det får inte plats i bilen så vi åker hem och lastar småpysslet och lite folk och kommer tillbaka och köper det stora. Och Anneli svarade nåt i stil med "Tänk på oss som måste mäta bilen innan vi åker för att se om paketen får plats" för har man några timmars körning krävs ju lite planering.

Chefen känner en som jobbar på IKEA just, och är mamma till en klass- och fotbollskompis till Anton för övrigt. Lilla världen här då ja. I alla fall så hade hon berättat för Carina om en kund:

Kunden hade kommit och frågat om en ganska stor möbel den tänkt köpa, om hon trodde den skulle gå in i dens bil och så hade kunden berättat vilken slags bil den hade. Och hon svarade typ "Vänta lite, jag ska titta" och kunden hade, med hakan nere i backen, chokerat frågat "HAR NI EN LISTA ÖVER VILKA MÖBLER SOM GÅR IN I VILKA BILAR?!" och Carinas kompis hade svarat att nej, hon skulle gå och kolla vilka mått paketet hade.


Ahh, nu blir det ju inte alls lika kul så uppstakat och tråkigt här men det var skitkul när Carina berättade det. Jo men det är klart att dom mätt alla olika bilar och märken och modeller för att veta vilka paket som går in i vilka bilar, hah!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha! Men tänk vad praktisk en sån lista (databas krävs nog) hade varit!

2009-09-06 @ 01:22:45
Postat av: JASAS.se

Det skulle faktiskt inte förvånat mig OM dem hade gjort det, dock :P

2009-09-06 @ 12:47:32
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0