Fotobok is da shit!

Nu har jag ju suttit och lekt och testat det här med fotoboken ett tag och jag tycker det är så häftigt! Och lätt, framför allt. Inga problem att lära sig och det fanns så otroligt mycket att göra! Jag hade tydligen gått in med rätt låga förväntningar för jag blev liksom chockad gång på gång! Bakgrunder, ramar, vrida bilderna, skriva texter, mini photoshop. Som att sitta med papper och bilder på bordet framför sig, på datorn.

Man kan göra så otroligt mycket så jag önskar jag hade fler bilder att hålla på med, hah! Blev så sugen på att göra ett "vanligt" album med tre bilder per sida och text bredvid. Detta är ju mer som scrapbooking. Och jag som tycker Photoshop är kul men svårt, skulle kunna sitta och leka i detta programmet i evigheter - bara för att! Blir ju inga headers och grejer men ett antal olika fotoböcker och många roliga stunder.


Hur det än blir, vad det än blir så kan man göra så otroligt mycket både för en själv och för andra. Ändra, gör om, lägg till, ta bort, förstora, redigera. Ja, så kul och lätt, jag är bara glatt överraskad så det blir samma om igen men framför allt nöjd. Och helt gratis, släpp iväg timmarna och enjoy!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jag MÅSTE sätta mig med detta en dag!

2009-09-03 @ 10:16:53
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Javisst är det roligt! Väldigt enkelt och smidigt program, dessutom! Det ökar ju både motivation och inspiration något ;)

2009-09-03 @ 12:13:46
Postat av: Marina

verkar skitkul!

och ang hyresgästförenngen..ring igen! stå på er!! kram

2009-09-03 @ 13:24:28
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0