Gnälla hit och gnälla dit

Jasas: Ne men jag förstår, jag hade ju skrivit väldigt tokigt. Fast det hade varit rätt kul ändå, även om man varit bra trött, hah!
Mamma sa faktiskt samma sak när jag berättade för henne så det var nog jag (igen) som sa/skrev så tokigt så man missförstår.





När jag vaknade i morse så var det med ett leende på läpparna "Mm, fredag idag..." tänkte jag. "Öh va? Nej? Onsdag!" och så fick man kravla sig upp. Men eftersom jag jobbat sen i fredags och förmodligen är ledig imorgon blev det liksom fredag idag.

Fast det har ju inte så stor betydelse vilken dag det är eftersom jag likväl kan jobba en lördag som vara ledig en tisdag.

Men nu vet jag att imorgon eller på fredag kommer jag garanterat vara ledig för jobbar jag imorgon är det sjunde dagen och då är man leeedig nästa dag! Risken finns ju att jag är "ledig" torsdag till måndag och då kommer ju inte det vara lika kul. Men på tisdag är det i alla fall jobb.

Men aldrig är man nöjd, hah! Hämta frukost-paus. Ne men det är ju bara kul och skönt att jobba, men det är ju inte konstigt att man är trött efter så mycket.

Men men, snart gnäller jag om att det är för lite jobb ska ni se, hah! Räcker nog med att vara hemma torsdag-måndag, och/eller resten av veckan. Fast det beror ju lite på om jag är själv också, eller inte. Idag är han ju fuuuk.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, nej, aldrig är man nöjd ;) Men det är ju pengar, så det är bara att kämpa på när det väl finns jobb. Hoppas dagen är bra!

2009-09-16 @ 12:23:49
Postat av: JASAS.se

Men nu är du väl ändå ledig över helga?????

2009-09-18 @ 21:26:54
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0