Utkast: Chathrine : ...

Chathrine: Ja jag fyller ju 21:e så ibland läser jag vattumannens också för jag ligger ju på gränsen där.





Jag är på sånt bubbelhumör ikväll! Vette katten vad det är, jag har sutttit i ett par timmar och tjötat hos mamma och sen när jag kom hem och satte mig här kände jag bara JAG MÅSTE PRATA MED NÅN så jag skrev till dom som var inloggade på MSN som är bra på att tjöta och det var "bara" Hanna-Jasas som svarade men det blir så bra så! Såg inne på hennes blogg att Anneli försökte ta sig in men att det inte ville funka, blöö!

Men vi har lite konversation inne hos Hanna istället, hah! Om lite av varje men en hel del IKEA. Vi planerar dejt. Eller planerar och planerar men det hade varit kul som fan! Blir ju en bit att åka men blir det lite mittemellan för alla men ändå hyffsat när så kan det ju vara okej. Så är det ju tyvärr i det avlånga landet att alla inte bor i hög på varandra. Men det hade varit så kul att träffa "alla" och IKEA är ju aldrig fel, hah!

Tog av mig tjocketröjan och kände bara att jag var tvungen att skriva att jag är så nöjd över mina tuttar! Nu när jag hittat rätt storlek så sitter dom där dom ska, som dom ska och är bara så jäkla goa! My titts.

För intresseklubben liksom. Eller den tuttfixerade? Eller Oscar när han kommer in och läser? Ne nu känner jag att jag är på övertrött-humör. Fast jag sov ett par timmar förut. Men det behövdes la för jag är lika trött än. Bara en sån sak som att jag och Hanna på MSN nu diskuterar mina fisar och dess lukt? Jag säger då det, då det, då det.

Ah, kom på att jag skulle skriva en sak som kom upp i snacket hos Hanna, så jag gö




...Hanna påpekade att mitt inlägg avslutades lite konstigt och jag tänkte att nåt måste ju varit strul med bloggen? Men så kommer jag in och ser att jag har inte skrivit nån rubrik, jag har inte lagt det i nån kategori så jag har nog typ svarat Hanna på MSN och sen bara publicerat och gått vidare? Sa jag att jag är snurrig?

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det här med BH:ar ska tas på allvar! Alla förtjänar att uppleva känslan som du beskriver här! :D

2009-09-06 @ 01:24:43
Postat av: chathrine

haha, ja men jag blir så glad då mitt namn står sådär som ett helt inlägg. Nästan lika bra osm Nobelpriset. speciellt då det händer 2ggr på samma vecka. :)

2009-09-06 @ 01:59:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0