Svammel och babbel

Jasas: Ja det var lite därför jag tänkte att jag kunde gå upp så får det bli som det blir eftersom vi "bara" skulle till IKEA och inget jobb. Men nu är jag trötter!

Marina: Nej det hoppas/tror jag inte att jag ska vara eller bli!

Anneli: Det gick över ganska fort faktiskt, och jag fick upp ordentligt med värme så jag trodde jag skulle brinna upp, hah! Sen svettades jag resten av natten.





Jag somnade faktiskt i morse. Typ 6.10 och sen vaknade jag 8.50 för Oscar hade försovit sig. Men jag hann. Hann spilla ut kaffet alltså.

Men som tur är har dagen varit toppen och vi har haft riktigt kul! Och jag har hittat en del som vi behövde och tänkt köpa. Blandannat TOALETTMÖBLER!! Och så jäkla käckt för jag hittade ett skåp och som jag bara ville ha! Malin påpekade att det var set om fem delar det handlade om, men att vi kunde köpa och dela.

Så så blev det. Jag fick ett underskåp att ha under handfatet så Oscar kan ha sina grejer där och ett smalt och högt skåp som jag ska ha mina grejer i.

Malin fick en spegel med hylla, ett lika lågt skåp som det jag ska ha under handfatet men smalt som det till mina grejer. Och en väggfast i samma storlek. Så fiffigt! Så nu ska det monteras hos henne antingen när hon inte har annat för sig eller när jag kan komma dit, sen kommer mina delar hit.

Resten får ni se i helgen då Oscar ville få ordning där det ska vara (köket och vardagsrummet) innan vi fixade det. Så på lördag, förmodligen.

Minns inte ens vad jag tänkte skriva. Är så galet trött nu så det finns inte. Har i två timmar snart tänkt på att sova men tiden går rätt fort så det är okej ändå. En och en halv timme tills det är time for bed. För imorgon började jag visst 10 istället för 14 eftersom det inte händer nåt på jobbet om jag inte är där, hehe.

Så hoppas jag på att få sova inatt så jag orkar morgondagen och helgen. Tre dagar kvar, sen är veckan slut. Den längsta veckan på länge, hah! +45 timmar - jag tackar!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Men åh, jag vill ju se resultatet på toan NU!!!!!



Hoppas du nanar gott då! :D

2009-09-10 @ 23:14:51
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0