Starka tjejen har tackat för sig

Jasas: Haha jobboholic, jag ju inte jag hjälpa att andra blir sjuka? Och förlåt för att det inte kom några bilder, men strax här så!
Ja det är ju verkligen så, här hemma ska man kunna vila upp sig och må bra och även om jag kanske inte alltid trivs med läget så gör det ju att inuti är det ju ännu viktigare att det känns bra!

Anneli: Förhoppningsvis så går tiden kanske lite snabbare då när man har annat att göra eller se fram emot. Små delmål till julen kan man säga.





Så var denna dagen gjord också. Skönt det. Även om den gått rätt smidigt förutom vissa som problem men det har Pernilla fått ta hand om själv eftersom jag hållt mig på lagret, hah! Men imorgon blir det nog ombytta roller, så hon slipper stå där heeela helgen.

På väg hem messade jag mamma att jag behövde hämtas på jobbet imorgon och hon frågade om vi ville komma upp och grilla. Jag tyckte väl så sett att det såg ut att bli taskigt väder men än så länge är det fint. Oscar ville spela/umgås med sina bröder så vi blev hemma. Klart jag kan åka själv men känns lite jobbigt att åka ifrån honom igen, när jag nästan bara är borta hela tiden.

Och nån gång slutar dom väl spela, får jag hoppas, och då kan vi se lite Weeds för det fanns bara tid till ett Eureka igår innan det blev natti natti. Idag börjar vi ju ändå 10 som en vanlig dag, även om man slutar tidigare. Imorgon är det ju annorlunda när vi öppnar 12.

Men nu, go vänner, ska jag sätta mig och lägga upp bilderna på vad vi pysslade med igår. Som ni väntat och längtat! Och jag har laddat med dagens uppdaterade bloggar, medans det laddar.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Vi brukar grilla mitt i vintern, ibland :)

2009-09-19 @ 21:27:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0