Solens kamp

Det var en sån söt kille inne och handlade med sin pappa förra helgen. Det började med att jag hörde honom genom hela butiken hur han tjöt av skratt när hans pappa busade med honom.

Sen åkte dom runt till mig på lagret för dom hade köpt en våningssäng. Pappan lastade på dom två paketen som utgör sängen och så säger killen till mig "Jag vill ha en stege också!" och jag svarar honom att det får dom bygga ihop när dom kommer hem.

När jag langar ut den ena ribbotten så undrar han vad det är, om det är en stege. Pappan svarade att det var det och han blev glad att han skulle få sin stege till sin säng.

Bara det att det kom en till, och då blev han fundersam och frågade mig vad det var och jag satt det var den han skulle ligga på, och då var det okej och jag fick ge dom den, hah! Frågade och pratade massa, han var kanske 4-5 år och så himla charmig.

Och så skulle jag ta ner porten, och då hänger det ett snöre i den som man får hålla i så den inte fastnar under och ute. "Vad gör du med den?!" ropade han när porten gick ner.

Så fick vi sagt hej då några gånger medans porten åkte ner och vinkade några gånger. Söta lilla onge. Så härligt, sånt som gör jobbet ännu lite lättare och gör att man går en liten extra stund med leendet på läpparna. Inte ens solen kan skina ikapp.

Kommentarer
Postat av: Marina

aww.. såg er nästan framför mig :)

mys..sånt som gör hela dan! :D

2009-09-18 @ 11:52:02
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

Barn är helt fantastiska!!!! Ska bli kul att följa Mio i såna situationer i framtiden :D

2009-09-18 @ 21:42:03
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0