Precis vad som behövdes

Marina: TACK!

Chathrine: Jajjemen, snodde den snabbare än blixten!

Anneli: En sån (eldriven) man drar med sig.





Nu är det lite, lite mer än en timme sen jag kom hem från massagen. Och det var SÅ gott ikväll. Kände verkligen att jag behövde det. Hoppas det hjälper lika bra som innan.

Har haft lite familjeträff idag. Vi skulle ner och handla och mötte yngsta fastern och pratade lite. Handlade och på väg ut möter vi andra fastern. Som var nöjd med sin säng, så skönt! Jag "lurade på" dom en likadan som vi har (minns inte om jag skrivit det?) som kostar lite mer men som är den bästa vi har. Och hon sa att även om det var lite ovant ännu så kunde hon få på sig kläderna direkt på morgonen, till skillnad från förut.

Sen gick vi till pappa. Man går förbi hon som har massagen på väg till honom så jag tänkte vi kunde passa på och hälsa på när vi var i krokarna. Eller, när jag skulle vara det. Men dom skulle ut och plocka svamp så sista stunden fick vi vara själva (tänkte på dig då Hanna, så lustigt). Men det gick bra. Han hade vunnit Marabous schweizernöt(?) på Liseberg så då gick väntan lättare, hah!

Och imorgon är jag också ledig. Får se vad jag hittar på. Har lite småplaner men det får komma som det vill. Nu ska jag fortsätta lite här och nana sen. Gott!

Kommentarer
Postat av: Marina

awww masssage.. Avis jag blir! jag kör med voltarenkräm här jag... :P

2009-09-02 @ 21:39:37
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Har jag blivit senil, tänkte jag? Kunde inte minnas att jag frågat något, nämligen ;) Men då vet jag att vi även på "äldre dar" kan blandas ihop, min kära syster och jag ;D

2009-09-02 @ 23:25:15
Postat av: JASAS.se

Ni är ganska så många i eran släkt va? Fler än oss iaf :D



HAH, ja det var lite lustigt!

2009-09-03 @ 10:13:21
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0