Min morgon och dag

Frukosten är äten, One Tree Hill är slut och jag ska snart bege mig mot jobbet. Har varit riktigt skönt faktiskt att kunna stå i duschen så länge jag bara vill, äta så mycket och så länge jag vill och hela tiden göra allt utan nån stress eller titta på klockan.

Förrän nu, när jag gjorde mig i ordning. Minns inte vad jag gjorde innan, men det tog lite tid. Men jag hann ju utan problem. Skulle kanske diskat lite också, men disken står ju kvar så jag behöver inte oroa mig. Hade dock velat starta Sims, men omöjligt på bara 10 minuter.

Får stöka på jobbet istället. Blir förmodligen att lägga om space/koncept på resten av prydnadskuddar, alla plädar och sängöverkast. Lite spännande, mycket kul. Började igår med lite prydnadskuddar. Mindre kul dock att vi har kvar alla köksredkap, ljus, korgar och sånt som vi inom Jysk kallar 39:an. Det är nog det värsta jag varit med och lagt space på, hujeda mig!

Nej, jag ska ta mig lite kik runt om bloggar och Facebook innan jag ska bege mig. Kommer hem ikväll, förmodligen inte lika trött men med lika lite tid. Ändras inget, beror på om Patrik fortsätter vara sjuk, så är jag ledig imorgon. Annars blir det nog heldag, om jag inte minns helt fel.

Kommentarer
Postat av: Marina

hoppas du haft en bra dag när du läser detta!

kramis

2009-09-23 @ 15:03:36
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: JASAS.se

STOPP!!! Nu får du förklara lite vad du menar här uppe med 39:an osv????

2009-09-24 @ 15:40:21
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0