Lite blandat

Jasas: Haha jag förstod hur du menade! Och ja, han är också ett "hålbarn" - till skillnad från mig som gjort en onödig lagning, men aldrig haft några hål. Orättvist.
Mouahaha, jag håller min hemlighet tills den är klar, och det är den inte än!

Anneli: Jo men det är klart, fööör månag dagar kan det ju inte gå emellan, hehe.





Uscha, sitter och messar med Oscar som är på väg till skolan och snart kommer det komma nåt i stil med "Men jag går in nu, vi hörs ikväll." och det viiill jag inte. Det är en sak om jag skriver så för då slänger jag ju mig liksom in i jobbet, men nu sitter jag ju och vill ha meeer. Blö.

Vi har faktiskt hunnit med en prommis till Ica idag också. Typ en halvtimma innan han ska gå kommer Oscar på att hans busskort gick ut igår så jag fick slänga mig upp, tala om att jag stryper honom om han inte går när jag måste stressa igång min "sovmorgons morgon" och följa med ner.

Men denna gången hade dom startat ladda-på-busskortsautomaten. Sist, när vi var där precis efter 8 när dom öppnat, talade dom om för oss att maskinen inte funkar förrän om en halvtimma eller så. Så blev han hemma den dagen. Jättebra, kul att dom öppnar men allt inte funkar.

Så nu funderar jag på att koka mig lite kaffe, äta lite frukost och se One Tree Hill som jag helt glömde av igår, tills min kusin skrev på Facebook att han hade sett det. Så blir det (det blev "öppe...vi hörs senare...älskar dig") en mysmorgon indeed.

Börjar faktiskt inte förrän 13.30 idag, men jag tänkte vara där till strax innan 13 så hinner jag äta, mouahaha. Eftersom jag går hemifrån typ 12.40 om jag börjar 13.30 så blir det så tidigt att äta lunch om jag ska göra det innan. Samtidigt som det känns lite meningslöst att göra det efter 13.30.

Och lite för att jag har kvar en matlåda på jobbet, även fast jag kom ihåg den igår men så lät jag den vara kvar. Jessica hade nämligen med sig hemmagjord thai som hon gjort i söndags och så bjöd hon på det, riktigt smarrigt! Så blev min matlåda liggandes.

Nej, tänkte jag skulle ta och göra veckans Tjejsnacka, minns inte vad men nåt strulade i söndags när jag tänkte göra den så det har jag helt glömt bort. Men men, inte hela världen, då dröjer det ju inte lika länge mellan gångerna, hehe.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Du får ursäkta min tankspriddhet.. kommer inte ihåg hälften av vad jag skulle kommentera..



Men jag tyckte dock inte tjejsnack var så rolig i söndags :O

2009-09-24 @ 15:30:36
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0