För tidigt på morgonen för att tänka

Hmm, funderar på en dusch innan frukost. Tycker egentligen inte om att duscha en dag när jag börjar senare för då har man liksom ingen struktur i morgonen/dagen.

Börjar jag öppning så vet jag att jag måste gå upp vid 8 för att hinna få i mig lite frukost och för att hinna sitta och slöa som jag tycker är så mysigt och skönt på morgonen. Ska jag duscha är det samma visa, fast börja en halvtimma tidigare.

Där emot idag då, när jag lämnar hemmet runt 12.20 så har jag ingen aning eller tanke eller nånting om när, var eller hur saker ska göras. Jag blir så sjukt inrutad i rutinerna som änna har blivit dom senaste veckorna då jag börjat runt 8-10. Då blir det här fel.

Samma sak som att försöka komma på när man ska gå hemifrån, om jag ska åka en ojämn timme, tänkte jag. Men alltså så jag är framme till halv och inte hel. Det är också helsnurrigt.

Inte så att jag måste ha rutiner och att allt ser ut på ett och samma vis hela tiden, och det gör det ju egentligen inte heller, men bara det att jag blir så förvirrad när det inte gör det längre efter att ha gjort det under en väldigt lång tid. Men ah, jag skulle ju bara skriva om duschen! Jobbigt.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Då hade du kanske trivts att jobba mån-fre 7-16/8-17, för vissa tycker ju faktiskt om när mornarna är ungefär dess lika!! :)

2009-09-24 @ 15:32:35
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Det är så jobbigt när det känns som att tillvaron avgörs av hur bussarna går... man måste ju alltid ha de jävlarna med i beräkningen! ;p Tur att de finns, dock :)

2009-09-24 @ 21:58:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0