Fjärrdill

Jasas: Med dom vi firade nyår med när jag var liten grillade vi alltid på nyårsafton men det blir ju inte riktigt samma sak när man man inte kan sitta ute och äta, i alla fall inte utan massa jackor och vantar och så. Tycker jag :) Men så klart man kan.
Hehe ja så hade vi innan också, den torkar bättre då och "håller" längre för det blir inte lika mycket bakterier i. Och så sparar det ju plats, man slipper hänga den lite här och var, görfiffigt!
Och ja, det med köket/matplatsen har jag också tänkt att dom är lika. Det var ju sist du möblerade (tror jag?) som jag fick idéen och suget att ändra hos oss!

Anneli: Ja det är ju käckt om man behöver bänkplatsen för även om den sticker ut en bit så har man ju mycket mer yta. Och man kan ju fälla upp den när man inte använder den, så har man ju hela bänken. Jättekäckt verkligen. När jag såg den på väggen på IKEA halvskrek jag bara till Malin: "Men en sån vill ju jag ha!" - det var som att jag alltid vetat det, trots att jag inte visste att det fanns.





Jag skulle skriva om nåt jag har dille på? Jo, nu kom jag ihåg!

Fjärrkontroller! Jag vet inte varför jag har sån dille på det men både hos andra och på TV kan jag titta och se om det är en fjärr jag känner igen eller inte.

Varför har jag ingen aning om? Det gör ju liksom ingen skillnad till eller från. En sån har vi, en sån har haft, den påminner om den där fjärren. Och? Haha, jag säger då det!

Kommentarer
Postat av: Anneli

Haha, ja alla har vi väl våra små egenheter ;)

2009-09-20 @ 12:26:14
Postat av: JASAS.se

Hih, du får ha en utmaning om att vi läsare ska ta foton på våra fjärrisar? ;D Vi har 3 styckna, wow! :D



Jaaaha, du tänker så angående grillningen. Ja det har du ju rätt i.. fast grillad mat smakar ändå bra inomhus, på vintern. Det blir ju en taste av sommaren, liksom :)

2009-09-21 @ 10:44:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0