Den morgonen

Anneli: Hehe, jag kände bara att jag inte ville out:a nåt för än det var mer klart. Vissa lägger ut bilder på garn innan dom börjat sticka, andra gör det inte :p Haha!
Jo tanken var ju inte att sitta uppe, eftersom jag försöker komma upp vid 7 varje dag, när jag än börjar. Men fördelen är ju att man inte ska iväg direkt nu, så jag kan ta det lugnt/vila nu. Även om sitta uppe länge är trevligt också, med rätt sällskap!





Ja, gott har jag sovit. Riktigt gott. Har faktiskt börjat göra det nu, och sova hela natten för att sen vakna och vara rätt pigg. Även om jag låg och snoozade en halvtimma.

Oscar gick upp direkt och när min klocka ringde frågade han om han skulle stänga av min också. Vet inte riktigt hur han tänkte men jag sa att då kommer jag aldrig upp.

Nu är det snart skoldags får vi hoppas för då har jag planer. Och så kom ett SMS från chefen så idag började jag 12 istället, men det är ju lugna puckar. Gott om tid och så.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Han kanske pratade i nassmyssen? :D



Härligt att du sovit gott och hela natten! Det har jag också gjort, slocknade verkligen direkt igår och vaknade helt totalt utvilad! Underbart!

2009-09-08 @ 09:26:36
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jo jo, nu är mina stickprojekt inte hemliga egentligen, jag hängde bara med i "gissningsvågen" som var då :) Haha :D



Och jag menade inte att snoka heller, är det något jag respekterar så är det hemligheter, men du var inte den första som hade en den dagen, vill jag minnas, mer därför det var lite lustigt :)

2009-09-08 @ 13:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0