Dagen som också var skit

Idag har också varit en sån dag! Jag fattar inte ens vad det är med denna veckan? Förutom igår har den varit piss rakt igenom, känns det som?

Kassorna har inte gjort annat än strulat och jag håller på att bli koko. Jag orkar inte, är det nåt man vill ska fungera så är det ju dom! Nu har det, som tur är, inte drabbat kunderna så värst eftersom det dels varit små grejer (för dom) och dels inte varit i båda kassorna.

Ne men igår hade dom haft strul, så dom kunde avsluta dagen och lägga in alla summor. Så i morse blev det tokigt när vi skulle fixa det så vi skulle få världens diff ikväll. Men så blir nåt tokigt när vi ska lägga in gårdagens siffror så vi får ringa ServiceCenter.

Sen slutade ena kortterminalen fungera. Jessica ryckte sladdarna och skärmen slocknade. Hon startade om datorn och då kunde man inte logga in för den var "upptagen". Ja, vi fick ringa SC igen.

Minns inte vad mer det var men sen när jag skulle stänga idag säger den andra kassan (inte den vi startade om då) att den inte går att stänga. Ringer SC igen som säger att antingen gör man det imorgon eller startar om alla datorer. Jag valde det första, ja.

Hmm, funderar på vad mer det var för jag pratade med Malin hela tre gånger idag, och en kille. Han ringde jag när det inte gick att logga in efter kortterminalen strulade.  Eller, det var han som svarade.

Och andra gången jag ringde Malin var om att vi skulle lägga in gårdagens siffror, kom jag på nu. Vad ringde jag om gången innan? Första gången för dagen. Nåt Jessica sa i alla fall, efter hon pratat med Carina, "Jaha, så fick du ringa ServiceCenter då!" och gav mig luren. Men vad?

Ja sen har det bara fortsatt. Inte så mycket griniga människor dock - som tur är! En kokobellman dock som ringde och frågade om en garderob. Den fanns och han sa att han skulle hämta den på söndag. Han frågade vad jag hette och frågade sen, som om det var självklart, om jag jobbade på söndag.

Jo men jag jobbar dygnet runt, alla veckans dagar. Och jag lägger bara undan varor till dagar då jag jobbar, för man kan inte bara sätta en lapp på varan så ser folk det. Eller tala om det för den som jobbar. Nej, ringer du och vill lägga undan till en dag jag är ledig hänvisar jag till personalen som jobbar den dagen.

Ne, nu ska jag lägga mig för jag är så trött och grinig. Är rätt glad att veckan snart är slut för den har varit lång. Och så har jag inte sovit ordentligt så det har varit jobbigt.

Men men, "till nästa gång" ska jag sova bättre. Och hoppas på bättre dagar och veckor. För det har varit så mycket att göra denna veckan, i butiken. Samtidigt som det varit massa kunder men dålig försäljning. Så tråkigt för då ser man ju inte hur mycket vi faktiskt gjort.

God natt!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Varför kan det bara inte funka? >< Så drygt, jävligt drygt!



Jag vill dock inte att veckan tar slut så fort, eller du menade kanske mån-fre, och inte lör och sön.



För nu i helgen kommer du ju att ha det bra, eller hur? :D

2009-09-12 @ 11:42:09
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Usch vilken dag! Jobbigt när det tekniska strular :(

2009-09-13 @ 17:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0