Badet idag

Allihoppana: Nej, jag vet att många antingen bara gör och att det finns maaassa olika recept, det var lite därför jag frågade :) Jag har liksom inget klockrent recept (så ofta gör vi inte pannkakor) så jag var lite nyfiken. Dock blev det ändå inga pannkisar idag, men jag ska allt testa era recept, tack!





Åh så mysigt vi haft på badet! Barnen är så sjukt duktiga och jag blir så stolt. Bara står och flinar och uppmuntrar och hejar! Dom är ju så grymma!

Mindre mysigt var när en unge drog iväg, det var hans tur och allt men jag var inte beredd på att det skulle gå SÅ fort så jag liksom vimsade till och visste inte riktigt hur jag skulle ta mig iväg för att komma ikapp ifall nåt skulle hända. Så jag drämde till min fot i kanten till det grunda. Aj!

Brände hela resterande tiden av passet (så klart första) och har fortfarande riktigt ont. Men jag ska nog överleva, även om jag trodde nåt var brutet ett tag.

Nu är det snart natti natti känner jag, inte sovit på hela dagen faktiskt och det märks nu och att jag dessutom jagat runt i bassängen i en och en halv timme. Men gott det för jag får gå upp typ 6 och jobbar 8-19.15 imorgon så jag behöver ju sova!

Hoppas ni har en trevlig kväll och får sova så gott när det är dags. Jag kollar nog lite bloggar innan jag tackar för mig men här blir det nog tomt tills nästa gång. God natt!

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Så roligt att barnen är så duktiga, mindre kul för din stackars fot, dock :( Hoppas det onda lägger sig över natten och att det går bra på jobbet imorgon. Är ju ett jättelångt pass så jag hoppas verkligen foten blir bättre under natten.



Ligg med den högt. KRAM

2009-09-06 @ 21:22:20
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0