Är det så det ska vara?

Jag tänker så här: om man får ett besked som är väldigt negativt betonat för en själv och kan ställa till med mycket skador ifall fler liknande händelser skulle inträffa, och man tvivlar på att detta är sant och ifrågasätter det. Troligast är att ett misstag har skett men det vills inte undersökas ordentligt på grund av... diskriminering kan man lätt säga. Så det hela snurrar runt i närmare två månader, har man inte rätt till nån form av ersättning för sveda och värk då?



Vi har fått ett brev om att vi har fått en konstaterad störning. Konstaterad störning betyder att ett vaktbolag har skickats ut, har jag fått lära mig nu. Vi ifrågasatte detta för vi tyckte inte det stämde, och tyckte det var konstigt att vaktbolaget skickar bostadsbolaget en räkning på 600 kronor utan att ens knackat på hos dom som stör.

Bostadsbolaget menade på att vi är ungdomar och ungdomar har fester och stör så det stämmer, punkt och slut. Kanske skulle vi få hem den räkningen, för dom hade visst inte skickat den? Och det är ju inte första gången, trots att det är första brevet som hamnat i vår brevlåda. Även om dom påstår att dom pratat med Oscar, vilket han säger är helt och hållet lögn. Ord står mot ord för vad vi vet finns ingen anmärkning om att samtalet ägt rum.

Efter ytterligare inblandningar eftersom pappren och grejer inte verkar skötas som dom ska har dom nu "tittat lite" sen onsdagen förrförra veckan och sen i fredags letat efter rapporten från vaktbolaget. Nästa torsdag har vi i två månader gått här och haft ont i magen och varit oroliga för vad som hänt och vad som kan komma att hända.

Men två små ungdomar mot kommunens enda bostadsbolag, vad ska vi göra? Dom har monopol på allt vad hyreslägenhet heter och vill dom kicka oss så kan dom. Men skulle det visa sig att dom begått fel, räknar jag inte med ens en liten ursäkt. Eller något som visar att dom förstår vad dom fått oss att gå igenom.

Och för det säger jag tvi och önskar att fortsatt boende hos dom ska vara så kort som bara möjligt.

Kommentarer
Postat av: Marina

fy fan! hyresgästföreningen; deras kontaktpersoner eller jurister,kanske kan hjälpa till? ARG jag blir! Bara för att ni är ungdomnar missköter ni er inte liksom!

2009-09-02 @ 21:37:28
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Men BLÖ!!! Hur kan det vara en konstarerad störning om de inte knackat på hos er??? För isf ska de väl be er dämpa er eller? Bullshit! Nej, de åkter dit, konstaterar en störning, och låter den fortgå? Alltså kan de inte ha konstaterat VARIFRÅN störningen kom!

2009-09-02 @ 23:26:58
Postat av: JASAS.se

Men vad fan är det här för skit?! Är ni inte med i hyresgästföreningen?! Dem borde ju ställa upp på er nu! För såhär får det inte gå till.



6OO spänn är ju mycket pengar. Och även om det bara rört sig om 5O kr så ska rätt vara rätt.



Fan vad SUR!!! jag blir!

2009-09-03 @ 10:15:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0