Ska det så ska det!

Anneli: Vi ska gifta oss! ...en dag ;) Så det var tyvärr inte hemlisen men bra gissat, haha!





Juheda mig vilken dag! Antingen är man trött som ett as för att man jobbar 9-11 timmar per dag och är ledig en-två dagar i veckan - eller så är man trött för att man varit ledig en vecka och sen går in och jobbar 9 timmar. När fan ska man orka jobba då, är det tänkt? Eller leva, förutom jobbet?

Dagen började fint med att bussen var 10 minuter sen så nu har jag bestämt att jag måste sätta i system att jag tar den tidiga bussen. Jag är där runt 20 minuter innan den jag jobbar med men hellre det än att riskera att inte hinna till öpnning. Och då hinner man fixa kassorna, sätta på kaffe och allt sånt.

Var så bra också att Jessica som jag jobbade med inte hade nån kassaskåpsnyckel för alla som har hade åkt hem och där stod vi med skägget i brevlådan. Och jag kom inte "i tid". Dessutom satt där inte mindre än tre praktikanter när jag kom, en fjärde kom som tydligen gått och flåsat mig i nacken och strax efter öppning kom en femte. Helt galet vad folk vi var, hah! Som på måndag är dom 10 pers, inte illa.

Sen kom det så smidigt en sängleverans på 89 kollin (typ dubbelt så mycket som jag/vi är vana vid) precis när Carina ringt och sagt att hon är framme om 20 minuter. När lastbilen åker och hela lagret är fullt av kaos och lite på utsidan ringer jag och frågar var hon är - på parkeringen på framsidan!

Fick hjälp av dom grymma praktikantkillarna, dom var riktigt duktiga hela dagen (och hade tydligen varit hela veckan). Jag sa åt dom att ta en säng var men chauffören som var ett stressat as tyckte gott dom kunde ta en säng var. Men jag sa till dom flera gånger, blir det jobbigt så säger ni till eller hjälps åt!

Sen så klart ringde vi kunderna som skulle ha sängar. Och dom två som kom idag (trots att fler "lovat" att göra det) hade inte sagt att dom skulle göra det när vi ringde så sängarna stod inte jättebra till, plus att lagret då var mega fullt så det var ju inte det lättaste att få fram grejerna. "Ne, men jag slänger iväg den här continental sängen som om det vore en påse bomull, lätt som en plätt!" väger ingenting.

Ett tag var det verkligen det ena efter det andra efter det tredje efter det fjärde. Dagen slutade bra med att en som typ jobbat där för länge, länge sen kom in och då glappade det käftar så tiden sprang iväg. Inte mycket att göra. Och hem kom jag ju faktiskt till slut också, så jag ska la inte klaga egentligen, hehe.

Fick även veta att det var möte imorgon 8-9.30 och lite ledsen i ögat blev jag när två praktikanter fick vara med, men inte jag. Men det fick jag ju, visade det sig sen. "Om du kan" sa Carina. Inte så ofta man har planer en fredagsmorgon vid 8 - men visst det kan ju faktiskt hända.



Glömde så klart när jag konstaterade i morse, med hjälp av Anna-Lena, att fy helvette vad kallt det är! "Men det var ingen frost i morse!" tjoade hon lite glatt. Mja, spela roll när man står och ska låsa upp en bråkig container med TRE hänglås som alla är iskalla och det blåser kallt och man står där i sin tunna skjorta.

Sen när sängarna kom höll jag på att frysa ihjäl så jag gick in i jakt på en tjockare tröja för att klara av att vara där ute och hittade till slut en gooo jacka! Hann få på mig den, ringa Carina, gå runt lite och försöka visa henne vart vi plockat in vad sen skulle jag gå in. Pöh.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Du, här är iiiiskallt utomhus. Tur att vi har bra värme här inne, säger jag bara!



Gissade inte jag pra då? :C

2009-10-01 @ 22:29:59
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Snart är det vinter ;p

2009-10-02 @ 13:38:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0