En sån här kväll

Jag sitter faktiskt och kollar på Svenska Hollywoodfruar. För att veta vad allt fuss was about och det var inte så mycket. Tänkte sett efter att ha sett trailern men det blev inte av och så blev det ett sånt jäkla liv runt det. Men det var inte mycket att hänga i granen då nej. Men rätt underhållande.

Pratar samtidigt med Anneli på MSN, en hel del Sims hehe. Men kul att prata lite för det var alldelse för länge sen sist. Inte för att det gör nåt för samtalets skull men det är klart att man vill passa på och prata med nån man tycker om (att prata med) eftersom det inte blir så ofta tyvärrrr.

Hann bli lite Roast på Berns också, med tråkiga Peter Wahlbäck just nu. Snark. Så efter det blir det nattinatti för imorgon är det ju skola för vissa av oss. Ne, ingen idé att sitta kvar här, hade nåt på tungan att skriva men blir lite mycket att se både TV och prata med Anneli så tack och god natt.


4 minuter senare: Ja just det! Jag har varit så duktig att jag tvättat idag! När vi hämtade soffan passade jag på att plocka med mig ett till torkställ för när man har lust att tvätta räcker det inte med ett bara och idag blev det en hel vit tvätt på ena och sen handdukar och några röda tröjor på den andra. Skönt det, annars hade det ju bara blivit en tvätt. Imorgon blir det mer, om jag får städat i garderoben i hallen bara. Kanske.

Kommentarer
Postat av: JASAS.se

Jag ska också tvätta lite idag, tänkte jag.

2009-10-06 @ 09:28:28
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag tycker om dig (att prata med) också ;) Haha. Jag tycker om dig :D

2009-10-06 @ 13:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0