Detta håår

Det tåls att sägas igen, bara för att jag tycker att det är så otroligt skönt att ha hela morgonen på mig att göra allt när jag känner för det! Hallelujah! Även om jag absolut inte har nåt emot att göra allt "på schema" för att börja tidigt heller, framför allt inte om man nån gång skulle få gå hem tidigt då.

Men jag sitter här och funderar på om det är dags att kludda in ansiktet och ploppa i linser. Ta lite pö om pö så jag inte kommer på sen att jag har glömt allt. Fundera ut vad jag ska göra av håret. Vetti katten hur jag ska hantera det. Om jag är ute i regn blir det lockigt när det torkar. Nu har jag låtit det torka i handduk och sen självtorka så får vi se. Vill inte att det ska vara rakt och tråkigt bara, lite liv i form av lockar är helt okej.

Förutom när det blir småå krullor längs pannan så jag aldrig längre kan ha uppsatt hår. Det är lite tråkigt. Funderar på om jag ska sätta saxen i det själv eller vänta tills mamma kan hjälpa mig. Kanske göra det så kort så det inte syns eller gör nån skillnad om det bli ojämnt?

Kommentarer
Postat av: Hanna @ jasas.se

Så gulligt babyhår du verkar ha, fniss :D



Lite mousse i fuktigt hår brukar ju göra susen om man vill ha lite lockigt :))

2009-10-14 @ 20:59:02
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0