Det som gäller nu

Jasas: Hmm ja, dom "gnyr" ju typ. Minns inte om jag hört marsvin och dom pratar ju så extremt sällan så det skulle vara svårt att filma. Får försöka hitta nånstans hur dom låter!
Och nej det är verkligen inte alla som skulle göra så, det har vi också exempel av på jobbet.

Anneli: Nej, underbart att inte ha en chef med en påle där bak som gömmer sig på kontoret och inte kan vistas med oss "på golvet". SÅ skönt med en sån realtion, fast även med respekt och sånt också så klart.





Så tokigt när det är tre bra och en mindre bra. Grey's Anatomy sitter längst ner på min lista av bra saker för jag såg ikapp flera säsonger på väldigt kort tid och tröttnade rätt snabbt. Nu vill jag ju ändå veta vad som händer men tycker det mest är tjötigt och tråkigt. Och sjukhusserier är ju ganska uttjatat, faktiskt.

Sen har jag ju Despeserate Housewives som nummer... tre, blir det ju om man räknar baklänges. Och det är ju bra och mysigt. Lite halvtjötigt emellanåt men ändå så att den klassas som en av dom bättre.

Gossip Girl har ju letat sig upp till plats nummer två. Onsdag-onsdag och två säsonger var tittade så det blir på nå vis mysigt att titta på det nu. Får liksom en annan betydelse men samtidigt känns det konstigt att se den som alla andra serier. Mitt Gossip Girl liksom, så tokigt.

Numero uno är ju One Tree Hill. Favvo of all times. Just nu. Det är en karamell jag gärna suger länge på, sparar till allra sist och ser om om det nu är så. Även om det är lite tråkigt nu.

Så nu sitter jag med te och har sett ett Grey's och ett Despereate och är inne på Gossip nu. Med lite tur blir det lite Tree Hill också för Oscar ska passa på att spela med sin bror som åker på LAN imorgon och kommer hem till helgen igen. Så, det får vara färdigbloggat nu så jag hinner, iih!

Kommentarer
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Ja vissa serier är nog inte gjorda för att streck-se, utan för att se en gång i veckan, kanske?



Kommer ihåg precis då Mio kommit och ammades på natten. Då satt jag ju uppe och maratonsåg på Prison break! Hahaha! Men sen så sprang de bara hela tiden så jag la ner det.. Var ju roligast i början då de kämpade inne i fängelset.

2009-10-29 @ 10:02:14
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0