Hjärtat är hemma!

Så skönt att ha honom hemma igen, hallelujah! (Hah, så sa dom hallelujah på TV:n precis som jag skrev det) Vi har dock lyckats rulla ifrån varandra hela natten så när jag har vaknat och velat kramats så har jag dragit i täcket i hopp om att han ska följa efter i sömnen, hah! Det gick sådär, får jag säga.

Men hallå? London Ink? Ja, vi är i alla fall uppe så vi ska äta och titta lite och hoppas på att vakna också. Så får vi se vad dagen har att erbjuda, mys hoppas jag på.

Kommentarer
Postat av: Marina

ha en mysig dag :)

2009-11-07 @ 10:01:36
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Mys är alltid trevligt :D

2009-11-07 @ 10:40:37
Postat av: Anneli

Jag hoppas det är ok att jag svarar på din kommentar här :)

I det stora hela var allt bra, han efterfrågade lite mer reflektion/spekulation om intervjudeltagarna. Jag hade skickat ut förfrågningar till 15 varav 7 ställde upp, och då ska man spekulera lite kring vad det ger för konsekvenser för arbetet, lite med bortfall och sådär. Annars var han mest inne och petade i språket, att jag glömt skiljetecken här och där t ex. Han tyckte även att jag faktiskt kunde överväga att ha med ytterligare en frågeställning om kursplanen, eftersom jag har analyserat den i uppsatsen. Ja... det är det jag kommer ihåg som större grejer. Men han skulle skicka ett mail med mer respons. :)

2009-11-07 @ 14:17:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0