En sån bra dag!

Marina: Ja verkligen, och tack det gjorde jag!

Jasas: Haha ja, vi kan väl säga att han är speciell?
Men skit blogg.se då!! Varför ska det strula så?

Anneli: Ja man ska ju helst lära sig saker som liten, nu är det ju rätt meningslöst att ens försöka, hehe.





Ja jag måste nästan börja dagens inlägg med att säga att det här med "störningen" är löst. Minns inte hur mycket jag skrivit om det här men vi fick i juli hem ett brev om att vi fått en konstaterad störning vilket vi överklagade för det fanns inte en chans att det stämde. Dom har även hävdat att dom pratat med Oscar vid flera tillfällen om det här så det var liksom inte första gången.

Det var strul hit och dit med saker som inte fanns, inte hittades, inte var gjorda på rätt sätt och vi har ringt och frågat och dom ska "kolla på det" och nu har det då gått fyra månader sen vi fick hem brevet och nu finns det inget på oss längre, det är "bara att glömma" och gå vidare.

För mig betyder det att dom erkänner att dom har gjort fel men inte kan säga det rakt ut eftersom allt dom (bostadsbolaget) har sagt är att det inte längre finns nåt på oss. Inte ens en ursäkt eller nånting. Fast å andra sidan så han som pratat med Oscar vid flera tillfällen har tydligen pratat med mig om att allt detta är uppklarat också - IDIOT stavas det.

Men som sagt, det är avklarat nu så man får försöka smälta det och gå vidare nu. Och aldrig ge sig! Skulle behöva ringa och klaga på att när jag kommer hem vid 20 och det är bäcksvart ute är det inte tänt på gården jag går igenom, utanför vårat hus eller i trapphuset men antar att jag kommer till idioten då och då vet man ju inte vad vi kommer ha för samtal om det sen, som jag inte ens vart med på!

Skrämmande är det att dom är kommunens enda bostadsbolag och är så fruktansvärt inkompitenta. Men det är väl just därför, dom har ingen konkurrans. Är det nåt jag hade velat ha som mål i livet är det att ta ner dom. Så får det ju bara inte gå till!


Men i alla fall, det har ju gjort dagen ännu lite bättre. Heldag med den där goa chefen och dagen har gått galet fort. Inventerat och haft oss. Och så gullig hon är, igår pratade vi om nåt och jag sa att jag kom precis efter dom så i morse messade hon och frågade när jag kom med bussen men jag missade det så hon åkte några minuter tidigare och plockade upp mig nästan precis när jag gick av bussen!

Sen har vi bara allmänt haft kul och gjort grejer. Så nu finns det lite grejer till praoerna imorgon och sen kan man bara pula i butiken så den är redo för en helg. Och med lite tur för mig och otur för Jessica och hennes barn så jobbar jag kanske imorgon, den som lever får se.

Nu ska jag föreslå för Oscar att vi tittar på nåt innan vi lägger oss och så ska jag skära upp lite apelsin och smälla i mig. Så galet gott, mumsimumsi! Och jag sov toppengott i natt. Vaknade dock med ett ryck för Oscar var borta och jag trodde inte han tänkte på att jag skulle upp och gick utan att väcka mig (även om det aldrig skulle hända, men ändå). Så vi hoppas på en likadan natt men något bättre morgon, hiihaa!

Kommentarer
Postat av: Marina

GRATTIS (här oxå) till att det löste sig! Rätt ska va rätt! kram

2009-11-12 @ 10:15:53
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Härligt! Även om ni självklart förtjänar en ursäkt!!!

2009-11-12 @ 11:03:46
Postat av: ♥ Jasas

Fan vad härligt, WIHO! Ett grattis från mig också :D



Sicken härlig chef du har!!!! Hälsa henne det :P

2009-11-13 @ 19:11:00
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0