Det som det som det blev

Kattis: Ja och det kan ju vara jobbigare beroende på hur man är person och/eller i kroppen så bara för att det medicinskt sett är en "lätt" förlossning kan den ju vara jobbig på andra sätt.
Hehe ja det finns ju dom som vill hem fort och då borde ju personalen förklara varför dom kanske borde stanna en stund men åker man ändå hem bör man ju få stöd om man behöver sen, hoppas det var så för din moster också!

Chathrine: Nej, jag tror inte heller nån blir klar i flera dagar men en-två dagar om man vill och känner att man behöver det och inte stressas ut efter så få timmar. Det stod ju i artikeln att alla (eventuella) sjukdomar syns inte än efter 6 timmar och i ditt fall var det ju tur då att du inte åkte hem direkt. Det borde ju vara valfritt.

Anneli: Ja alltså jag kan ju också ta på mig typ fopplor även om det är snö om vi ska typ ner till tvättstugan (som man måste gå ut för att komma till) men shortsen var mest en ironisk kommentar för att jag överdrev att det var "så varmt!" men jag menade mer att det var varmare än vanligt.
Ja men precis, man kan ju ha frågor eller bara känner att man behöver stöd och hjälp. Men jag tror och hoppas att är det såna fall att kanske amningen inte kommit igång, då måste dom ju få vara kvar tills det gör det (vet så sett inte hur lång tid det kan ta men ändå, det är ju rätt viktigt). Men 6 timmar var ju max vad man fick stanna där och jag tyckte det kändes lite när det för några år sen med bara en dag. Om man behöver mer. Alla är ju olika.





Vilken lång dag det blev?


Pappa ringde igår, vi skulle ju dit och fira farsdag. Han hade kommit på att dom skulle spela bowling på kvällen (han och hans sambos son spelar i nåt korpen lag) så det var bättre att vi träffades hos farmor och farfar så fick han fira sin pappa också. Och jag träffa dom, som jag inte gjort på länge.

Pappa hade köpt med sig smörgåstårta, dom sista fem bitarna som fanns på konditorit och så mumsigt med skaldjur. Not. Var gott i början men sen blev det för mycket. Och han blev glad för sina veckodags strumpor. En färg och en dag på varje socka. Bra för han som är så glömsk.

När det var dags för dom att gå hem igen stannade jag kvar för Oscar hade inte kommit hem från skolan än. Sen kom han hem men jag var kvar. Och när jag sa att jag var på väg hem, vid 17.30, undrade farmor varför för Oscar hade ju inte SMS:at och frågat när jag skulle komma hem, hehe.

Jag tyckte man kunde gå hem innan också, måste inte vänta på messet. När jag klätt på mig plinar telefonen och vi skrattar, det var ju typiskt. Men det var Carina som undrade vad jag skulle göra, så ni kan ju gissa vad jag har gjort. Ja just det, jobbat. Heldag. Jag är lite trött nu, ja.

Har dessutom inte sovit ordentligt dom två senaste nätterna. Har inte kunnat somna så jag har somnat vid 1 och gått upp 8, lite för mig som nu mer somnar senast 23-tiden. Men ikväll lär jag somna gott, hoppas jag. Och imorgon är en ny heldag. Aj lajk att folk får för sig att vara sjuk nu.

Och att min pappa inte ska bli pappa igen. När vi var hos farmor igår, när dom precis hade kommit, satt Lena i en fåtölj lite framåt lutad med väskan i knät. Vi pratade och så och efter en stund utbrister farfar "Jag trodde du var på smällen när du satt så med väskan!" haha, nej tack!

Diskuterade om att vara tvåspråkig/kunna sin familjs språk. Pappa hackade på andra generationens invandrare att det är dött redan där, med språket, inte i nästa (alltså mina barns) generation. "Ja för att Jennis pappa inte ville att hon skulle bli förvirrad i huvudet med två språk när hon var liten".

Funderar på vad som hänt idag, Oscar frågade förut om det hänt nåt roligt idag men jag kan inte komma på nåt. Men dagen har varit toppenbra och jag har haft roligt! Har varit jag och Carina, förutom praktikanter, hela dagen. Hon är så bäst min chef verkligen, sån tur jag har!

Och imorgon är det samma visa igen. Och vi har massor att göra, inventera gardinstänger, gardintillbehör, rullgardiner, persienner och lamellgardiner. Det är bara SÅ kul. Idag har jag dessutom inventerat färdigsydda gardiner. Men det finns ju värre saker att inventera, så jag överlever.

Kommentarer
Postat av: Marina

kul att du haft en bra dag =)

sov gott!

2009-11-10 @ 21:57:24
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Hanna (at) jasas.se

Jag kunde kommentera ETT inlägg här nedan! Jag skiter fan ner mig på blogg.se, GAH!!!! Har läst som en jäkla dåre här inne nu iaf. Puh!



Jag hade önskat att mina föräldrar lärt mig ett till språk mer än svenska :D

2009-11-10 @ 22:11:28
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag önskar att jag hade fått lära mig finska... men nej :( Kul att du har fullt upp och trivs med det :D

2009-11-10 @ 23:59:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0