Det ska bli som jag säger

Jasas: Haha ja, det var mobilbloggning sen kan man ju för en svindyr peng surfa i mobilen också men lättare att klicka ett foto och skicka iväg, jag tycka!
Jaa, jag har den på som sällskap eller som du säger för rörelse. Men men, nu funkar allt och då är man glad att man faktiskt har båda!





Jadå, börjar snart gå ner för räkning. Det blev sig som så att jag skulle jobba imorgon och då får man gå upp tidigt så man hinner komma fram i tid och sådär. Blir en myshelg med Pernilla, goodie! Och imorgon är Anton här när jag kommer så då ska vi fixa och dona. Oscar får "ta emot" honom medans jag är på jobbet men det är ju lugna puckar, dom funkar ju rätt bra ihop, hehe. Han och lille svågern.

Har tänkt på massa grejer idag, som alltid när man av nån anledning inte kan blogga. Är inte det konstigt? Kan man så har man inget att säga men sen när det inte funkar då är det massa viktiga saker man behöver få ur sig. Knasigt värre, må jag säga.

Vi hade en liten "diskussion" förut. Jag kom på igårkväll att våra barn kommer ju aldrig kunna säga "Vi ska till mormor och morfar i helgen" utan det kommer ju alltid vara mormor och Anders eller morfar och Lena, så länge dom håller ihop så klart. Men där emot, eftersom man åker 30 mil för att komma till farmor och farfar kan jag tänka mig att barnen skulle säga, och jag skulle säga så till dom, "Vi ska till farmor och farfar i helgen".

Oscar tyckte dock att han minsann skulle säga "Vi åker till Västervik....... och hälsar på farmor och farfar" men det kändes inte... ja, jag vet inte. Idag säger vi ju så, vi säger ju inte "Hälsa på mamma/svärmor och pappa/svärfar" utan att vi ska åka till Västervik.

Och ja, just det, poängen! Oscars föräldrar är ju inte ihop. Det är ju inte många barn (antar jag, lite fritt här) som kan säga så om dom har skilda mor- eller farföräldrar. Men "Vi ska hälsa på farmor och sen farfar" låter lite konstigt, det kommer ju bli "åka till farmor och farfar". Det SKA bil så. Åh, snurra i nattmössan för fulla muggar. Och att jag kom på det igår natt när jag skulle sova, säger väl allt? Men jag har rätt.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Jag kan bli irriterad på sådana som tar för givet att "mormor och morfar" bor tillsammans istället. Det finns ju modiga sådana som faktiskt hellre skiljer sig, än bor ihop som två olyckliga kamrater för det var "fult" att gå isär.

2009-11-13 @ 23:23:52
URL: http://snovit.wordpress.com
Postat av: Anneli

I dagsläget finns det ju så många olika familjekonstallationer så man kan nog inte säga att något är "normalt" eller hur man nu ska uttrycka det ;) Roliga banor du tänker i :) Jag har klurat lite på att mina föräldrar aldrig kan bli farmor och farfar :)

2009-11-14 @ 13:59:30
Postat av: ♥ Jasas

Brukar också ha knasiga tankar.. Men Mio kommer ju aldrig att få träffa sin farfar.. så nu blir det ju "bara" Åka till farmor.. jag tror inte att svärmor kommer att träffa någon, heller.. Svante var ju hennes stora kärlek. Men man ska ju aldrig säga aldrig..

2009-11-15 @ 16:28:58
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0