Det gick inte riktigt som tänkt

Anneli: Vad bra, då vet jag vart jag ska ta mig om jag blir akut sugen på just det vinet! Tack för tipsen, ska kika på dom istället då. Alternativt kolla om det är ett vitt vin och inte rosé, tror det kan vara så.
Det skulle vara rinnande buljong, 4dl så jag antar det, hehe. Annars hade jag inte varit så noga jag heller men det var vätskan jag var ute efter men nu blev det inget ändå.





Nej, jag blev lite osäker på köttfärsen så jag hoppade över biffarna och gjorde carbonara istället. Super dessutom, super carbonara. Varför jag gjorde den när jag ändå var i farten ute i köket vet jag inte så jag får värma på sen när jag ska äta. Men hungrig blev jag.

Och Oscar hade inte laddat sin telefon för han räknade med att det skulle gå att ladda på bussen och batteriet tog slut innan dom kom ifrån bussterminalen, i princip. Roligt värre. Och Sims funkar inte idag heller så han får titta på det. Tänkte jag kunde fördriva tiden med det, men icke.



Kollade och visst är det så att det är ett vitt vin och inte rosé som jag trodde. Så visst fanns den, även på hemsidan. By the river, Riesling.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det är vita viner alla tre, by the river och de två andra som jag nämnde :) Ja, flytande buljong är nog en annan femma ;)



Trist att telefonen laddade ur :( Och att Sims trilskas igen! Vågar jag prova att spela själv, undrar jag? Kanske är något virus som sprider sig bland simmarna? ;p

2009-11-07 @ 10:39:50
Postat av: paulina♥

hejsan allt bra med dig ?

va söt blogg du hade (:

2009-11-07 @ 11:16:43
URL: http://paulinabladh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0