Det är ju inte klokt

Jag tycker Lyxfällan egentligen är ett helt sjukt program, jag kan verkligen inte förstå hur folk kan försätta sig i en situation som kräver att Lyxfällan kommer och hjälper en. I alla fall inte dom som "Nej, men jag tyckte det var så jobbigt med räkningar så jag la dom åt sidan och köpte mer grejer". Jag ska inte säga att jag inte förstår, men dom som heller inte vågar be om hjälp, om så från sin partner, när man märker att det börjar gå åt pipan.

Men han stackarn idag, han tog fyra-fem SMS-lån i månaden för han bjöd sina vänner på krogen och skjutsade dom ett antal mil gång på gång. Han var alldeles för snäll, helt enkelt. Man tyckte ju synd om honom. Sen vågade han inte ta tag i det och gå till en bank för han skämdes över SMS-lånen. Ja, sen var han väl inte dålig på att köpa märkeskläder så det var ju inte vara på andra han la pengar, men till stor del.

Jag bara gapade när dom tog fram den där tavlan andra gången. Han hade ut runt 15.000 i månaden men hade utgifter på runt 37.000 i början. Sen efter en vecka med Lyxfällan hade han dels fått ett extrajobb så han hade ut 18.500 och utgifter på 16.500 så han kunde lägga 2000 på sparande. Så glad man blev för honom!

Kommentarer
Postat av: Patrik

Kunde inte hålla med dig mer om detta. Helt sjukt egentligen. Sms lån ska man verkligen bara ta om man vet att man kan hantera det.. vilket han ju uppenbarligen inte kunde göra

2010-10-06 @ 13:07:21
URL: http://sms--lan.com
Postat av: Anonym

ett litet bindestreck för mycket i länken ovan :-)

2011-03-24 @ 15:21:21
URL: http://sms-lan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0