Alla dessa rubriker....

Aaahh, duschen är avklarad och det var inte alls en dag för sent. Och ikväll kryper jag ner i en nybäddad säng med min älskade sambo som äntligen är hemma igen! Trots att det "bara" var 40 timmar, en natt, så känns det som en mindre evighet och det ska bli riktigt skönt att ha honom hemma igen! Och bara 6 timmar kvar tills vi ska hämta honom. Gulliga mamma ska köra så han slipper ta bussen så sent med alla andra som är ute och åker en fredagskväll. Även om dom flesta väl mer är på väg in till stan istället för bort från, men ändå.

BLAH! Man får inte lov att göra så. Den dumma reklamen om nåt med skor har kommit tillbaka. Fötterna som står och sjunger "Fötterna demonstrerar, fötterna har fått nog...." Man får faktiskt tänka på dom som blir äcklade av fötter, kul att ha dom upptryckta i TV:n då, blä!

Så irriterande, jag har varit inställd på att göra dom nedrans fetafyllda färsbiffarna men så visar det sig att jag på nåt sätt glömde skriva upp och köpa kycklingbuljong som det ska vara i. Men jag får nog vara busig och skita i det, eller ta det som finns kvar hemma för jag orkar verkligen inte gå in på Ica bara för att köpa kycklingbuljong. Funderar och funderar på om det kunde finnas nåt mer vi behöver som jag kunde köpa med det ser mörkt ut. Tror det ska bli lite Simsspelande, har massa husidéer, ska bara komma ihåg dom.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Det går säkert bra med någon annan buljong i ;) Jag vet inte, men sånt där brukar jag inte bry mig så mycket om. Eller ja, fiskbuljong är ju inte gott till annat kanske. Men saknas köttbuljong till typ köttfärssås så tar jag grönsaksbuljong istället. Svammel.

2009-11-06 @ 17:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0