Vi pratade också

Vi hann ju med att prata lite när jag var hos farmor och så berättade hon att min ena faster och kusin varit och hälsat på igår, som jag fattade det eftersom farfar fyllde år i torsdag.

Men i vilket fall så hade hon två grejer hon tyckte var kul som dom berättade och sa. Dels var det att kusinen hade suttit ute i köket och druckit kaffe med dom andra, och tittat på farmors gardiner. Sen säger hon "Skulle man inte kunna göra en kjol av dom?" och alla skrattar, hah! Men egentligen, varför inte? Lättare blir det ju inte eftersom det redan är krusiduller och grejer på, och så syr man bara ihop där dom möter varandra, och i med resår där man har stången.

Sen hade tydligen några kompisar till kusinen varit hemma hos dom för ett tag sen (kusinen är ett år äldre än mig, så kompisarna är väl i vår ålder också) och utbrister till faster och kusin "Ni är den enda familjen som har tjock-TV och ingen diskmaskin!" HAH! Men då hade dom tydligen två platt-TV på övervåningen, men det visste nog inte hon. Men sån jävla grej egentligen, att säga. Men det är ju tur att dom och vi har humor så man kan skratta åt det!

Farmor är ju lite söt också. Farfars bror hade ringt igår och pratat med henne men hon hade tyckt att han pratat dumt, för han var lite tjingelitjong. Full alltså. Så då pratade han dumt och sånt hon inte ville höra. Haha.

Kommentarer
Postat av: Marina

hehe tjingelitjong :D



har ingen diskmaskin jag heller ;)

2009-05-11 @ 14:40:38
Postat av: Anneli

Haha, nä, vi har inte heller någon diskmaskin ;)

2009-05-11 @ 14:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0