Tvätta, tvätta, tvätta

Jasas: Vi eller "nån annan" ;) Som hänger tvätt och äter kakor, hehe. Men ja, det kommer väl tillbaka när jag vant mig igen.





Ja, jag startade faktiskt en tvätt nu när vi gick upp, bara för att faktiskt. Inte för att jag har lust eller nåt men för att vi har en tvättmaskin och för att vi hade lite tvätt. Men men, en dag blir jag nog tvätt-sugen igen. I vilket fall är det skönt att ha tillbaka tvättmaskinen så man kan tvätta när det behövs, och bara en tvätt om det är så.

Dessutom har den massa coola funktioner. Fördröjning på två, fyra eller åtta timmar. "Natt centrifug" som kör saktare och nåt mer så inte tvätten ligger och blir fuktig. Paus. Eko-tvätt. Välja antal snurr på centrifugen. Hmm ja, lite sånt. Och att man ställer in programmet typ "60 bomull" så man slipper ha en bok varje gång för att se vilken bokstav som är vilket program. Och på den gamla kunde man inte ställa in graderna själv.

All and all så är det bra ändå. Och nu ska jag återgå till min frukost. Tog en blogg-paus men magen säger huuuungrig! Så det är väl bäst att lyssna. Har lite halvplaner för dagen men det är väl bäst att hålla tyst med så länge så får vi se vad det blir. Det ska väl bli en bra dag, vad som än händer och fötter här! Yeehaaw!

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Så bra med en BRA tvättmaskin! Vår tvättmaskin är min älskare, hahaha :P



Hoppas du får en bra dag, vad som än händer och fötter!

2009-05-28 @ 10:57:27
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag vill också ha en tvättmaskin i lägenheten... ;)

2009-05-28 @ 11:54:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0