High tech och orange

Jasas: Vi har faktiskt en garderobsblomma! :D Och den har överlevt i över två år, jag är så imponerad va, haha! Men jag vill ju egentligen ha fina blommor, dom är ju rätt tråkiga. Men, vad göra?





Pratade nyss med Electrolux-killen och dom skulle komma snaaart, wiha! Skönt när det blir närmare 14 än 16. Därför ogillar jag sånna tider, bättre med en halvtimme eller nåt (även om jag självklart förstår att dom behöver lite svängrum) så man vet mer. Men som sagt, nu är det på G!

Sa precis till Oscar att dom satt nog och kollade klockan och tänkte "Jag sa ändå 14-16 så jag väntar... väntar... NU är den två minuter över så jag ringer!" för det var nåt sånt, 14.02, som han ringde. Haha nej då, dom jobbar nog så snabbt dom kan och hade han kunnat komma hit tidigare, hade han ringt.

Jag önskar bara att vi hade en tvättstuga, i lägenheten alltså. För jag har tokont i min mage och hade gärna besökt toaletten (ja, intresseklubben antecknar) (och så kom det massa saker emellan så en halvtimme hann gå) men det känns ju lite dumt när han ska vara där och greja.

Men, nu har han kommit hit och lämna våran hight tech-maskin. Orange vridknapp, så fult! Haha :p Det första jag såg typ. Men det ska väl gå att överleva. Så har han varit och lämnat grejer hos en granne och nu skulle han ner och lämna nycklar, sen kommer han tillbaka. Så så tidigt blev det ändå inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0