Jaha och rycka på axlarna

Anneli: Med tanke på att det tog ett halvår och flera om-felanmälningar sist så är allt inom halvåret bra här, hah! Och i förra lägenheten hade vi nog aldrig fel, så jag har inget att jämföra även om jag inte tror att ett halvår är norm, nej.





Disken är diskad och gräset är klippt. Ja, håret också för den delen och det är bara det jag kan ta cred för. Gräset "sköter ju sig själv" - eller om man ska tro Oscar så är det för att han gör allt för att slippa komma hit?

Jag är så tvättsugen! Varför är det alltid så att man vill sånt man inte får/kan? Alltid när jag är hungrig och vill ha mat direkt, blir jag sugen på smörgåstårta. Men, nej hjärna inte nu.

Har lust med mycket och inget? Hmm. Skulle vilja dra igång med nåt men samtidigt orkar jag inte feja och ha mig? Ska städa buren sen när trollen vaknat till lite mer. Och promenera när det är lite svalare.

Måste ju bara säg att jag tycker det är lite lustigt när både Hanna och Anneli säger att vädret är sådär, eller molingt i alla fall, när solen skiner och himlen är klarblå här. Blåser gör det, men det är nog bara skönt.

Hmm, jag är hungrig igen...

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

Här pendlar molnen förbi stup i kvarten. Blåser gör det också men vi slapp iaf regnet då vi varit ute och gått på våra promenader. Men nu får det gärna regna, bara mysigt ju :D

2009-05-04 @ 15:10:55
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0