Välkommen nya, ljusa dag!!

Anneli: Jag är faktiskt inte säker på att han var kapabel att läsa i det tillståndet han tydligen var i. Men man tycker ju det. Eller att han lär sig efter alla dessa gånger....

Ann-Louise: Jaa, det var/är ju det...!! :D

Jasas: Det var så hon började, hade 75% vanligt jobb och 25% MK. Fast hennes barn var dock lite äldre. Men men, jag försöker inte övertala dig jag ville bara ha sagt att jag tror du hade passat som säljare, haha!
Hmm jaa, kanske sätta en bild på mig och Oscar och texten "VI BOR HÄR" under?





Japp, nu är det äntligen en ny dag. Hade så svårt att somna igår då jag låg och tänkte på annat. Speciellt eftersom dom möblerade om även igår kväll så det var svårt att låta bli.
Har sovit väldigt oroligt och vaknat hela tiden, huga. Stod i duschen precis och hörde bankanden och grejer. Säkert inget över det vanliga, men nu blir det ju en annan sak, helt plötsligt.

Ska prata med pappa vad som händer och så. Jag börjar ju bli rädd för att vara hemma, rädd för att inte vara hemma. Rädd för att gå hemifrån, rädd för att komma hem.
Jag vill ju inte vara hemma när han blir sur för att hans nykel inte fungerar och han slår in fönstret, men jag vill ju inte heller att det händer när vi inte är hemma egentligen och på nåt vis.
Sen vill jag ju inte möta honom i trappen (igen) eftersom han alltid är full eller hög och nån gång kanske han glömmer att han gått fel och undrar vad fan jag ska inte till honom för?

Säkert jag som spär på lite men i vilket fall så ska man väl ändå inte behöva gå hemma och vara rädd för sin granne, eller? Eller rädd på dom övriga visen, heller.

Kommentarer
Postat av: chathrine

Tyvärr finns det inte så mkt att göra heller, då hyresvärdar inte har regeln "på 3 varningen är du vräkt" längre. Min första lägenhet var en gammal knarkarkvart på den senare åren och där kom män och knackade på föntern och nästan klev rätt in. Men de gick ju inte på hallugena droger, utan såg ju och hörde då man sa att de gått fel.

Och i Säter har vi ju hospitalet och på 80talet beslöt man att slussa ut psyksjuka i samhället som ställde till det rejält för "vanliga" med sina utbrott.

2009-05-26 @ 13:37:53
Postat av: Jasas.se

Fy fan vad jobbigt. Men jag trodde ni typ hade en loftgång? Eller vart har jag fått det ifrån? Förstår inte hur han kan gå fel. Men man har ju inte alla hemma då man är full / hög, usch.



Haha, tack gums, jag tror nog att jag hade varit en okej säljare. Kan börja sälja sexleksaker? :P

2009-05-26 @ 15:01:57
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0