Det verkade bra till en början

Anneli: Tack, jag ska försöka! Hoppas du får det också!

Jasas: Jaa, egentligen. Eller ha koll på tider och dagar, för jag brukar annars vara gaaanska bra på att komma ihåg sånt. Så skönt att bara sitta och torka och surfa.





Goder morgen glada och sura!

Här sitter jag och börjar piggna till med hjälp av frukost. Än så länge (sommarbärs) yoghurt som jag slängt i banan och russin i, mm. Så igår fick dom små djuren färska, goa russin och det var mumsigt i dom små magarna, tror jag allt. Även om det var svårt att locka bort Gismo från höet, men russinet vann till slut.

Lite plats har jag sparat till macka sen också. Eller ja, så snart yoghurten är slut (och ja, det hade visst gått snabbare om jag inte suttit här, men jag har inte bråttom) vilket den nu är så jag ska "bara" avsluta. Eller hur, haha.

Kom att tänka på att jag glömde hälften igår när jag skrev om busskortet. Jag blev så ledsen. Sist jag åkte så tjoade jag så glatt till Oscar att en resa som annars kostar runt 21-22 kronor nu kostade runt 18-19 så det är ju jätte positivt att dom faktiskt sänkt priserna eftersom dom alltid går upp annars.

Tills igår, när jag såg att jag var vuxen, och nu kostar det runt 25-26 kronor minst. Hur kul var det? Här tror man att dom gått och gjort nåt bra, så är det precis tvärtom.

Ne, nu ska jag fortsätta äta innan jag beger mig till jobbet. Blir heldag, och förmodligen bara jag och Pernilla verkar det som. Så det blir praa. Bara jag får rett ut håret och kan se någorlunda ut så. Men ah, jag är ju snygg hur jag än ser ut och det är ju faktiskt inte jag som ska titta på mig idag, så jag överlever ju.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

HAH, sommarbärs.. det låter som sommaröl, vi kallar öl för bärs här :D Men sen fattade jag ju att det var BÄR som i t,ex blåbär du menade, iom yoghurten. Haha. Roligt :)



Ha det riktigt bra på jobb!

2009-05-22 @ 09:14:40
URL: http://jasas.se
Postat av: Kattis

men va, vuxen har väl räknats från 16 innan? Iaf inne i Göteborg.. jag blev jätteglad när jag såg att det var 20 iaf, för jag har räknats som vuxen i näästan 4 år o plötsligt har jag drygt ett halvår kvar tills jag blir vuxen ;)

2009-05-22 @ 10:38:37
Postat av: Anneli

Haha, fnissar åt Jasas kommentar... ja bärs har jag hört, men som vanligt fattar jag inte det roliga förrän någon annan påpekar det ;)

2009-05-22 @ 12:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0