Snurr på tiden

Nu skulle jag ha sett till att vara uppe och stå i duschen, så tokigt. Det är så roligt när det blir så här och man får så massa tid på sig med allt. Har precis fixat kaffe men det bidde tok varmt. Skönt ändå att ha gott om tid, minst sagt. Ska bara se till att inte komma sent nu bara, haha! Så lätt hänt, när man sitter och vet att man har så gott om tid så sölar man och helt plötsligt så vart det bråttom, bråttom.

LIte lagom ont i nacken. Kroppen vill ju vila och "läka" under natten men nu har jag i alla fall legat större delen av natten så det är ju positivt. Men nackont försvinner ju på jobbet, när man får saker att göra. Och idag ska vi ha att göra! Hah, självklart. Det ska ju ändå vara fint väder och nyss löning. Så vi hoppas på massa, massa att göra. Är sugen på en riktigt ordentlig dag, har pustat till ibland och så dött. Men idag ska det bli ös!

Vi är ju tre dessutom, så det är ju lugna puckar. Minns lite av vad vi hade att göra, hah! Tur att Carina har sina listor. Listor, listor, listor. Här sparar vi inte regnskog, inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0