Nu får det vara slut

Nåt jox gör så jag kommer ihåg väldigt mycket av mina drömmar nu och det senaste har det ju mest varit positiva och inte så läskiga drömmar. Tills i natt, huga.

Vi har nog sett för mycket serier med bad guys. Både Jericho och Lost var ju så att det alltid kom nån eller nåt som var elak (och helst i armé-kläder) och ställde till det för alla.

Så i natt bodde vi i nån liten by, fast det låg här, med en lång radda med lägenheter. Minns inte alls vad som hände och sådär, förrän det blev typ krig och dom där dummingarna i armé-kläderna kom och förstörde vår fina lilla idyll. Kändes som "filmen" skulle varit svartvit, gammal.

I slutet, när jag vaknade, så var det en gammal gumma dom varit hos och vänt upp och ner på allt. Sen ser jag ett par kängor utanför hennes dörr när jag ska gå ifrån henne, och skriker.

Men det var ingen dumming, det var en granne (för övrigt Cain Dingle i Hem till gården) som kom med kött, följd av massa andra grannar med gåvor, som jag grät!

Biip-biip, dags att vakna. Ridå!

Kommentarer
Postat av: Marina

hej jenni läskigt med drömmar ibland!

ursäkta om jag varit dålig på att kommenetra men när jeg e trött tycker jag det är svårt att läsa din blogg... med skrivstil..texten blir så svår.

hoppas du fattar vad jag menar...



hoppas du får en fin dag!



kram kram :)

2009-05-23 @ 09:24:11
URL: http://marina-tjejen.blogspot.com/
Postat av: Anneli

Väldigt aktivt på drömfronten hör jag. Är ju alltid trevligt så länge det inte är mardrömmar då...

2009-05-23 @ 09:37:55
Postat av: Jasas.se

HAHAHA, hjälp! Drömmar är inte kloka nånstans ibland.. men det är häftigt då man kommer ihåg dem.. då dem inte är för läskiga, vill säga..

2009-05-23 @ 19:43:19
URL: http://jasas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0