Nu är här vitt, vitt, vitt!

Chathrine: Nu var det nog så, att kommentaren syns inte ute i bloggen, men jag ser den här :) För du har skrivit två om krok, hehe. Men nu vet jag, du säger krok!





Såå, det var ju nice. "Jag kommer i eftermiddag" ringde han ju och sa i morse. Ganska prick klockan 15 ringde han på dörren, precis när vi plockade undan fikat.

Han gick in och satte sig, frågade lite och jag svarade och sa att jag dessutom gjort rent var än jag kunde hitta och kom åt och han sa mm, bra. Sen sa han att han skulle kolla vad han hade för delar hemma, annars beställa men i vilket fall så borde han komma imorgon, annars skulle han ringa.

En kvar senare ringde han. "Jag beställer en ny maskin, det blir du väl inte så lesen för? Den är ändå 12-13 år gammal och jag visste inte riktigt vad som var fel, blir kanske att vi får byta massa grejer".

Oh no, det är ju Elektrolux som levererar så det blir nog att dom kommer förrän nästa vecka. Gu, vi gråter floder. Den nya maskninen kommer inte förrän nästa vecka! Ne okej, inte riktigt så. Vi får en ny maskin, man kan inte klaga om det tar en vecka innan den kommer, det är förståeligt.

Men vi sa att nästa hyresgäst lär bli glada. Spis från sommar -08, kyl och frys från vinter -08 och tvättmaskin från vår -09. Dessutom får dom ju nytt golv i v-rum och sovrum, förmodligen renovera hela lilla hallen och övriga väggar i lägenheten målade och tapetserades ju sommar -08 så bara tapeterna passar och så.

Lite skillnad mot vad vi flyttade in i. Tårarna flödade ju nästan när jag kom in i lägenheten första gången, när det var helt tomt och lägenheten var vår. Renoveringsobjekt var allt jag kände.

Kommentarer
Postat av: chathrine

haha, men jag blir ju så upprörd. blogg.se är ju stördast i bloggvärlden!

2009-05-14 @ 17:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0