Nu är det på riktigt

Marina: Inte för tillfället, men har gjort till och från hela dagen. Hade ett litet, litet uns av hopp på sol men icke. I Lysekil har det tydligen varit sitta-ute-och-fika-väder idag!





Nu har jag några få favorit-inlägg kvar (vet inte varför en kategorin alltid har mindre uppdateringar än de övriga?) och sen ska vi nog se Lost. Om inte Oscar startade nåt spel med sin lillebror, för då lägger jag mig.

Nu/nästa vi ska se är det sista jag har sett. Gick rätt fort ändå. Så förutom det är det tre avsnitt kvar tills säsongen är slut, bara sådär! I helgen, är vi färdiga i alla fall och det är nice.

Frågan är bara, vad ska vi se sen? Jag har föreslagit 24 men det tyckte inte Oscar var bra, han tyckte inte den verkade bra längre, så vi får se. Har ju masas Heroes, Prison Break, Samantha Who? och 2½ Men att komma ikapp också. Men efter det då? Jaja, det löser sig, men kom med tips om ni har!

Imorgon ska jag antingen jobba om inte Carina mår bra, men räknar med att åka på det där med cykelkörkort med Anton, om inte mamma och dom hade annat för sig, vi skulle se imorgon.

Kommentarer
Postat av: Jasas.se

NI SER PÅ LOST, -synsk-.

2009-05-23 @ 00:17:17
URL: http://jasas.se
Postat av: Anneli

Jag röstar ju på Arkiv X då ;)

2009-05-23 @ 09:35:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0